Starity

Varga Viktor nem érzi magát sztárnak

2010. november 27. 17:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Varga Viktor énekli a 2010-es VIVA Teleton-dalt, erről faggatták az újságírók. A Csillag születik által országszerte megismert énekes arról is beszél, milyen volt Falusi Mariannal dolgozni, illetve új lemezéről.

hirdetés
Varga Viktor nem érzi magát sztárnak

A Viva Tv az elmúlt évek alatt már hagyományt teremtett a Teleton nevezetű jotékonysági akcióval. Ehhez kapcsolódóan egy dalt is hallhatunk majd, melyben egy különleges páros, Falusi Mariann és Varga Viktor fog duettezni. A dal szövegét az Anti Fitness Clubos Molnár Tomi írta, a zenéjét pedig Szabó Zé szerezte.

Természetesen nincs dal videoklip nélkül, a kisfilmet egy profi rendezőre, Indiánra bízták, akinek páratlan karácsonyi hangulatot sikerült varázsolnia a fülbemászó dallamhoz. A hagyományokhoz híven a VIVA műsorvezetői, Ada, Eszti és Zola is feltűnnek a klipben.

A Tárd ki szíved című számot elsőként a NeoFm fogja sugározni november 30-án, a klippremier pedig szintén aznap lesz, a VIVA Interaktív című műsorában.

A Viva egy rövid interjút is készített Varga Viktorral:

– A VIVA adománygyűjtő akcióhoz idén te énekled a Teleton-dalt. Mire számítsunk? Hogy tetszett a dal?
– Először is roppant megtisztelő, hogy engem kértek fel, mert ehhez a gyűjtéshez mindig sztárok asszisztálnak, és én még nem érzem magam annak. Mégis rám esett a választás, szóval ennek nagyon örültem. Emellett segíteni is szeretnék, ez természetes. A dal remek. Felvétel előtt pár nappal kaptam meg, és rommá hallgattam, szóval tényleg nagyon jó.

– Klip is készült hozzá, igaz?
– Igen, a forgatás is nagyon vicces volt: Mariann bogárhátúját feldíszítettük karácsonyi fényekkel, én pedig görkorcsolyáztam szerte a városban, afféle stilizált télapószerkóban. A klip és a dal is a szeretet ünnepének hangulatát próbálja elcsípni.

– Milyen volt Falusi Mariannal dolgozni?
– Most mutattak be minket egymásnak, de rögtön szuperül elbeszélgettünk. Mariann nagyon közvetlen, mint ahogy én is, és jófej is! Elmondta nekem a történetét, hogy hogyan lett énekes, én is elmondtam az enyémet. Nagyon jó hangulatban ment a munka.

– A Teletonos dalon kívül mostanában jelent meg a lemezed is. Milyen a fogadtatás?
– Egy hete jelent meg első igazi albumom, a Lehet zöld az ég,és egy nóta is kijött róla, ami szerencsére elég jó fogadtatásban részesült. A Jól van ez más, mint a címadó szám, sokkal szvingesebb, kicsit Michael Bublé-fíling.

– Bocs, de nem tudom megállni, hogy végül meg ne kérdezzem: mi ez a Frakkos tetkó őrület?!
– Ez igazából egy álom volt. Néztem egy Frakk részt, aztán benne maradt a fejemben, és vele álmodtam. Ébredés után lerajzoltam egy erotikus szituációban Károly bácsit a rajzfilmből. Poénból kiposztoltam Facebookra, amitől tökre kiakadtak. Aztán gondoltam, továbbviszem ezt a hülyeséget, és egy esti tv-műsorban is elmondtam, hogy én leszek az első, akinek erotikus Károly bácsis tetkója van a mellkasán. De még meggondolom...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek