Starity

6 trükk, amellyel feldobhatsz egy minimalista esküvői ruhát

2022. május 18. 16:04   |   Szerző: Four

Az egyszerű menyasszonyi ruha esetében bátran kísérletezhetsz a kiegészítőkkel.

hirdetés

Ha imádod az egyszerű, sallangmentes esküvői ruhákat, de szeretnél még valami kis rafináltságot a megjelenésedbe, akkor ez a te listád. Az Elle magazin ugyanis több szakértőt is felkért a témában, akik elárulták, hogy az idei esküvői szezonban milyen trükkökkel lehet egy igazán minimalista, egyszerű ruhát még különlegesebbé tenni kiegészítők által.

 

1. Színes cipő

 

  

A színes magassarkú cipő az első dolog, amit javasolni szoktam a menyasszonyi ruha megfűszerezésére. Én személy szerint imádom, ahogy kilátszanak a fehér ruha alól, és bónusz, hogy lesz egy szuper cipőd, amit az esküvő napján kívül is viselhetsz.

- nyilatkozta Ally Voss, a Clover London alapítója.

 

2. Drámai fátyol

 

 

Dobd fel az esküvői ruhád egy hangsúlyos fátyollal: a romantikus tollak, pöttyök, kézzel készített csipke, vagy színes hímzés is nagyszerűen mutat egy egyszerű fehér ruha kiegészítőjeként.

 

3. Variálható darabok

 

 

Az egyszerű ruha előnye, hogy tökéletes "üres vászon": övvel, rátétekkel vagy a szoknya illetve a felsőrész hosszával is lehet variálni, és tökéletesen a menyasszony ízlésére formálhatók.

 

4. Kesztyű

 

 

A kosztümös sorozatok reneszánszával együtt a kesztyűk iránti kereslet is ugrásszerűen nőtt a tavalyi évben. 

A kesztyű a tökéletes kiegészítő. A legegyszerűbb ruhát is igazán jellegzetessé varázsolja.

- nyilatkozta a Cornelia James dizájnere, Genevieve James.

 

5. Hangsúlyos ékszerek

 

 

Egy klasszikus, négyzet vagy szív alakú nyakkivágást szépen kiegészít egy pár csepp alakú fülbevaló. A mélyebb dekoltázshoz valami határozottabb illik, mondjuk szoros nyaklánc. Egy minimalista ruhával vagy magas nyakú overállal a nagy fülbevaló, esetleg vastag karkötő nagyszerűen működik.

- mondta Rachel Boston ékszerész.

 

6. Merész smink és/vagy haj

 

 

A klasszikus füstös szemek és szolid smink is szuperül mutat az esküvői képeken - az egyszerűbb ruhához azonban kiválóan passzol egy strapabíró vörös rúzs, vagy határozott tusvonal. A haj esetében is működhet a virágkoszorún vagy a strasszos hajdíszen kívül például, ha fátyol helyet masnit kötünk a frizurába.

via Elle 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek