Starity

Blake Lively: "A család a gyökere mindennek, amit teszek"

2022. május 20. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő őszintén vallott arról, hogy mindene a családja, és a projektjeit is ezzel a gondolattal alktoja.

hirdetés

Blake Lively a Forbes interjújában árulta el, hogy igazán megváltozott, amióta megszületett három kislánya James (7), Inez (5) és Betty (2). Lively szerint sokkal könnyebben elfogadja magát, amióta anyuka: 

Szerintem amióta gyerekeim vannak, annyivel többnek érzem magam a bőrömben. Sosem éreztem magam ennyire jól a testemben, ennyire magabiztosnak, mint most. Nem mondom, hogy nincs egy sereg kétségem minden egyes nap önmagammal kapcsolatban - de elképesztően megnyugodtam. Rájöttem, hogy ahogy felnőttem és lettek gyerekeim, ez azt eredményezte bennem, hogy csak olyan kollaborációkat vállalok el, amelyeknek komoly mondanivalója van, és amelyekbe van beleszólásom. 

- mesélte a színésznő, aki szerint minden döntésében a családja kapja a legfontosabb szerepet:

A család a gyökere mindennek, amit teszek, mindennek, amit alkotok. Így aztán valahányszor belevágok valamibe, a gondolataimban ott szerepel a családom, egész egyszerűen így élek. 

Lively szakmailag is így érez:

Olyan filmekben szeretnék lenni vagy olyanokat írni, amelyeket büszkén vállalok a gyerekeim előtt. Még az estélyi ruhák is, amelyeket viselek - szeretném, ha a gyerekeim büszkén gondolnának rám. A családdal kezdődik minden, amit csinálok, és ezért is érzem magam ilyen jól most, mert valódi jelentés és szív áll a projektjeim mögött. 

- mesélte a színésznő. 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek