Starity

Együtt ünnepelt Hollywood új párja

2010. november 27. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amíg Jake Gyllenhaal az új filmjét, a Love and Other Drugsot hirdeti országszerte, Taylor Swift szintúgy elfoglalt új albuma, a Speak Now miatt – ám Hollywood új párjának mégis sikerült egy kis időt együtt töltenie, méghozzá a hálaadást!

hirdetés
Együtt ünnepelt Hollywood új párja

A Just Jared internetes pletykaoldal számolt be arról, hogy a színészt és a countryénekesnőt együtt látták New Yorkban egy Gorilla nevű kávézóban 2010. november 25-én, ami éppen hálaadás napjára esett. A párt vidámnak és boldognak látta a bolt tulajdonosa, aki tömören annyit nyilatkozott róluk, hogy „nagyon aranyosak voltak, nagyon aranyosak”.

Azonban ha megnézzük a You Belong With Me című sláger 20 éves énekesnőjének a Twitter-oldalát, a csütörtöki napon csupán arról írt, hogy a családjával van: a Jake-kel töltött időt teljesen elhallgatta rajongói elől. „Miért van az, hogy a családi találkozókon valahogy mindig vicces macskás videóknál kötünk ki a YouTube-on...?” – Taylor mindössze ennyit pötyögött be aznap.

Jake testvére, Maggie Gyllenhaal egyébként azon a környéken él Brooklynban, ahol az említett kávézó is található.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek