Starity

Kórházba került Ruby Barker, a Bridgerton sztárja

2022. május 27. 18:06   |   Szerző: Four

Ruby Barker Instagramon árulta el, hogy miért került kórházba az utóbbi napokban.

hirdetés

Kórházba került Ruby Barker, a Bridgerton sztárja: a színésznő Instagramon árulta el követőinek, hogy mentális egészsége miatt került az intézménybe. Bár a konkrét problémát nem árulta el, biztosította a rajongóit afelől, hogy most már sokkal jobban van. 

Szeretnék őszinte lenni mindenkivel, már egy ideje küzdök. Jelenleg kórházban vagyok, hamarosan kiengednek, és remélhetőleg folytathatom az életem, és tartok egy kis szünetet. 

- mesélte a színésznő.

És szeretnék bíztatni mindenki, hogy ha bármivel küzdötök, kérlek, tegyetek magatoknak egy szívességet. Tartsatok szünetet, ne legyetek magatokkal túl kemények. Az emberek gyakran mondták nekem ezt, és igazából sosem értettem, mit jelent. 

- mondta.

Ruby hozzátette, hogy korábban dühös volt és frusztrált, mert minden trauma felgyülemlett benne, és a világ súlyát hordta magán.

Most ott tartok, hogy van diagnózisom, amelyről majd máskor beszélek veletek. De van diagnózisom, megadtam magam, megbocsátottam magamnak és húztam egy határt. Nem folytathattam tovább az életem úgy, ahogy eddig. Változnom kell, és most ezzel próbálkozom.

- jelentette ki. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek