Starity

Esküvői menü: ezt ették a hírességek a lagzijukon

2022. május 30. 18:06   |   Szerző: Four

Hailey és Justin Bieber mellett többek között Anne Hathaway, John Legend vagy Priyanka Chopra esküvői menüjét is elolvashatod.

hirdetés

1. Nick Jonas és Priyanka Chopra

 

 

A sztárpár egy hindu és egy keresztény szertartást is tartott, és extravagáns esküvőjükön hétemeletes torta volt, illetve délután teát szolgáltak fel a vendégeknek. A menüsor indiai, európai és amerikai ételekből állt. 

 

2. Blake Lively és Ryan Reynolds

 

 

A színésznőről tudni lehet, hogy imádja az édességeket, így aztán az esküvőjén is rengeteg fajta ínyencségből lehetett választani. Az esküvői torta egy vaníliás-tejfölös, barackkal töltött torta volt, tejcsokoládés vajkrémmel. A torta mellett több különböző desszertet is feltálaltak: kávés sütemény és áfonyás sajttorta-kosárkák, citromos lepény és gyümölcszselé is volt.

 

3. Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk 

 

 

A színésznő és producer szerelmének esküvőjén Francis Mallman és Mario Carbone voltak a sztárséfek, a menü pedig hamuban sült zöldségek, sült lazac, steak illetve hagymával és sajttal töltött piadina volt. Emellett a vendégek ehettek mézes-mustáros kacsát, tortellinit és bordapecsenyét. Esküvői torta azonban nem volt: Paltrowék mini répatortával és csokis-vaníliás sütikkel kedveskedtek a meghívottaknak.

 

4. George és Amal Clooney

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

A sztárpár esküvőjét Toszkána inspirálta: ravioli, citromos rizottó kék homárral, és toszkán marhahús volt a menüben. Desszertnek zabaglione volt, és az esküvői torta: csokitorta arany levelekkel díszítve.

 

5. Chrissy Teigen és John Legend

 

 

A Comó-i tóra néző helyszínen esküdött meg Chrissy Teigen és John Legend. Egy négyemeletes, krémsajttal töltött répatortával ünnepeltek, amelyet virágok és zöld levelek díszítettek. 

 

6. Reese Witherspoon és Jim Toth

 

 

A színésznő esküvőjén Suzanne Goin séf biztosította a vendégek számára a különböző fogásokat. Fava bab, fekete olíva és endívia saláta, illetve vérnarancsos avokádó voltak az előételek. Csíkos sügér, mustáros grillcsirke, karóbab mogyoróval, illetve fűszeres, grillezett bárányhús szerepelt a menüben. Desszertként pedig csokoládétortát és vajkrémes tortát ehettek a vendégek.

 

7. Serena Williams és Alexis Ohanian

 

 

A teniszcsillag és Reddit-alapító férje 2017-ben házasodott össze, és rengeteg opcióval készültek a vendégeknek az ételek kapcsán. A lagzin voltak kínai és New Orleans-i specialitásokat kínáló foodtruckok, előételként csípős jalapeno-uborkafalatokat kínáltak, de voltak olasz és örmény eredetű ételek is - utóbbi a vőlegény származásának tiszteletére.

 

8. Mandy Moore és Taylor Goldsmith

 

 

A színésznő és zenész szerelme esküvőjén nem volt formális vacsora: svédasztalos megoldással várta a vendégeket, így mindenki a kedvencét választhatta menüből, amely különböző sült húsokból, vegetáriánus ételekből, sajtokból és lepényekből állt. Emellett többféle koktél járt a különböző ételekhez. 

 

9. Anne Hathaway és Adam Shulman

 

 

50 vendég volt hivatalos a pár esküvőjére, amelyen háromfogásos menüt szolgáltak fel. Bio cékla, fésűkagyló, bárányhús, mézes sajt illetve kókuszos-gyömbéres pannacotta volt, emellett vegetáriánus hamburger, szarvasgombás mac and cheese illetve mini tortácskák közül választhatott a násznép. 

 

10. Justin Timberlake és Jessica Biel

 

 

A sztárpár 2012-ben házasodott össze Olaszországban. A koktélok mellett homár és mini Caprese-saláta volt az előétel, a formális stílusban rendezett partin pedig steak, tengeri sügér és egyéb olasz ételek voltak kóstolhatók. A desszertmenüben az affogato is szerepelt, amely ízes vaníliafagylalt egy kis pohár espresszóval leöntve. 

 

11. Justin Bieber és Hailey Bieber

 

 

A 2019-ben tartott elegáns összejövetelre motorcsónakkal érkeztek a vendégek, és grillezett osztriga mellet sült csirke, mini hamburger és sült krumpli volt többek között. 

 

12. Miley Cyrus és Liam Hemsworth

 

 

A házasság ugyan igen rövid ideig tartott, de a partit Cyrusék elég lazán vették: az énekesnő elmondása szerint legszívesebben cicanadrágban és kapucnis pulcsiban mondta volna ki a boldogító igent. A menüre is ugyanez az egyszerűség volt jellemző: vegán szarvasgombás mac and cheese, sült "csirke", és vegán, gombócos csirkeleves volt.

 

13. Beyoncé és Jay-Z

 

 

Habár a sztárpár igazán extravagáns luxuséletet él, az esküvőjükre ez nem volt igaz: cateringesek helyett a rapper és az énekesnő rokonai főztek. Jay-Z nagymamája ökörfarkat készített, Beyoncé édesanyja pedig tradicionális louisianai ételeket főzött. 

 

via TheRecipe & BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek