Starity

Sztárok, akik szerepük szerint imádták - de valójában ki nem állhatták egymást

2022. június 01. 17:05   |   Szerző: Four

Sorozat- vagy filmbeli szerepük szerint nagyon jóban voltak valójában azonban nem kedvelték egymást.

hirdetés

1. Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall - Szex és New York

 

 

A Szex és New York két sztárja ugyan a képernyőn örök barátságot kötött, de a valóságban ez épp az ellenkezője volt. Cattrall többször is pedzegette, egyszer pedig konkrétan kijelentette, hogy sosem voltak barátok Sarah Jessicával - ezért aztán nem is csatlakozott a sorozat folytatásához. Parker pedig nemrég úgy nyilatkozott, nem örülne neki, ha Kim Cattrall visszatérne Samantha szerepében. 

 

2. Paul Wesley és Nina Dobrev - Vámpírnaplók

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 (által megosztott bejegyzés

 

Nina és Paul a Vámpírnaplók kezdetén igazi álompárnak számított Elena és Stefan szerepében. Ám a színésznő elárulta, eleinte kifejezetten utálták egymást, ami a képernyőn esetleg szikrázó kémiának tűnhetett. Dobrev szerint az első öt hónapban nagyon nem voltak egymás kedvencei, de azóta már baráti kapcsolatot ápolnak.

 

3. Alex Pettyfer és Channing Tatum - Magic Mike

 

 

Channing karaktere Alex Pettyfer "mentorát" alakítja a Magic Mike első részében: ugyan a színész sosem nyilatkozott a viszonyukról, Pettyfer egyszer őszintén vallott erről:

Channing Tatum nem kedvel engem. Sok oka van ennek, legfőképpen az én hibámból. 

- mesélte Pettyfer. Az ok állítólag az volt, hogy Alex elég zárkózott volt a forgatáson, illetve négy hónapig bérelt egy lakást Tatum egyik barátjától, de nem fizette ki a lakbért.

 

4. Matthew Fox és Dominic Monaghan - Lost

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

2012-ben egy rajongó arra kérte Monaghant, győzze meg Matthew-t arról, hogy csatlakozzon a Twitterhez. Dominic ezt rövid úton elutasította azzal az indokkal, hogy elmondása szerint Fox nőket ver. Amikor a rajongó arra kérte, emlékezzen "az együtt töltött szép időkre", Monaghan továbbra is azzal érvelt, hogy kollégája nőket ver és nem is voltak jóban.

 

5. Alyssa Milano és Rose McGowan - Bűbájos boszorkák

 

 

Rose McGowan és Alyssa Milano kifejezetten utálták egymást a Bűbájos boszorkák forgatásán. Rose elmondása szerint Alyssa "mérgezővé tette a környezetet", ezért pedig minden nap sírt. A színésznő erre kijelentette, "akit megbántanak, az másokat is bánt", és reméli McGowan sebei egyszer begyógyulnak.

 

6. Vin Diesel és Dwayne Johnson - Halálos iramban

 

 

The Rock és Vin Diesel 2016 óta folyamatosan odamondogat egymásnak. A legutóbbi esetben Diesel nyilvánosan kérte kollégáját, hogy csatlakozzon a Halálos iramban új részéhez - Dwayne pedig zokon vette ezt, mondván Vin manipulálni akarta őt azzal, hogy nyilvános üzenetet küldött neki.

 

7. Lucas Grabeel és Ashley Tisdale - High School Musical

 

 

Habár ikonikus fivér-nővér párost alakítottak, Ashley és Lucas távolról sem volt jóban.

Nem vagyunk jóbarátok, legyünk őszinték. Mindennek már tíz éve, szóval beszélhetünk róla. Utáltuk egymást. 

- jelentette ki Ashley. 

 

8. Naya Rivera és Lea Michele - Glee

 

 

Naya a könyvében írta le, hogy nagyon nem ápolt jó viszonyt Glee-s kolléganőjével:

Úgy tűnt, hogy mindenért engem okol, bármi rossz történt. Ha panaszkodtam valamire vagy valakire, azt gondolta, őt szidom. Hamarosan elkezdett közömbös lenni, és ez eljutott arra a pontra, hogy a hatodik évad során egyszer sem szólt hozzám.

- jelentette ki a néhai színésznő. 

via BuzzFeed 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek