Starity

Amber Heard nem akar rosszat Johnny Deppnek

2022. június 15. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint máig kitart vallomása mellett, és nem akar rosszat exférjének.

hirdetés

Amber Heard most először adott interjút a Johnny Depp-pel zajló per lezárulta óta. (Korábban már írtunk róla, hogy az interjúban mit nyilatkozott arról, ahogyan a média ábrázolta őt.) A színésznő a Today show-ban mesélt arról, ő hogyan látta az eseményeket. Többek között azt is elmondta, hogy máig kitart vallomása mellett:

A halálom napjáig kitartok a vallomásom minden szava mellett. Azt mondom, az ügyvédei elég jól elterelték az esküdtek figyelmét a valódi problémáról.

- mondta Deppről, és hozzátette, szerinte valójában a közösségi médiában zajlott a per, az esküdtek pedig nagyon nehezen tudtak objektív döntést hozni az ügyet körülvevő médiaszenzáció miatt.

A színésznő elmondása szerint nagyon megviselték őt a tárgyalással töltött hetek:

Minden egyes nap elhajtottam három, négy - néha hat háztömb körül is, amely előtt emberek sorakoztak olyan táblákkal, hogy "égjen a boszorkány" vagy "halál Amberre". Három és fél hét után, amikor vallomást tettem, nem láttam mást, csak egy tárgyalótermet tele Jack Sparrow kapitány-rajongókkal, akik hangot adtak a véleményüknek... Ez volt a legmegalázóbb, legszörnyűbb dolog, amit valaha tapasztaltam. Sosem éreztem magam ennyire kevéssé embernek. 

 

 

Amber továbbá kitért a Depp-pel való kapcsolatára:

Tényleg szörnyű, sajnálatra méltó dolgokat tettem a kapcsolatunk során. Borzasztó, már-már számomra is felismerhetetlen módon viselkedtem. Rengeteg dolgot bánok. Nagyon-nagyon toxikus volt. Szörnyen viselkedtünk egymással. Sok hibát követtem el, nagyon sokat. De mindig az igazságot mondtam.

- mondta, majd így folytatta:

Nem hibáztatom az átlag embert azért, ha látva azt, ahogy ez megjelent [a médiában], azt gondolja, hogy ezek nagyképű hollywoodiak a legrosszabb formájukban. De amit az emberek nem értenek, az az, hogy ez valójában ennél sokkal kiterjedtebb dolog. 

Heard az interjú során kijelentette, "még mindig van benne szeretet" Depp iránt:

Szeretem őt. Teljes szívemből szerettem őt. Mindent megpróbáltam megtenni azért, hogy egy mélyen tönkrement kapcsolatot működtessek, és nem sikerült. Nincs semmi rossz érzésem iránta, egyáltalán nem akarok neki rosszat.

- jelentette ki. 

 

 

via Page Six & Page Six & Vanity Fair 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek