Starity

Irina Sheik mégsem vetkőzött le?

2010. november 27. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz modell perelni készül – állítása szerint a spanyol GQ ugyanis meztelenre retusálta egyik nemrég készült fotósorozatát.

hirdetés
Irina Sheik mégsem vetkőzött le?

Az orosz származású modell ügynöksége a minap egy nyilatkozatot hozott nyilvánosságra, miszerint a spanyol kiadású GQ magazin nem kért engedélyt semmiféle kép megjelentetésére, sőt, a szépségről még fehérneműjét is eltüntették. A magazin viszont minden támadást cáfolt.

Gael Marie, az Elite igazgatójának véleménye szerint a GQ felelőtlen, és hanyag munkát végzett. A magazinban megjelent fotók egyébként Madridban készültek, és ezek közül csak tizennégy darabot közöltek le, ebből is hármat anyaszült meztelenre szerkesztettek.

Ms. Sheik fehérneműben állt a híres fotós, Vincent Peters kamerája elé, aki művészi és ízléses képeket készített. A GQ miatt azonban úgy tűnik, minta Sheik kisasszony meztelenül állt volna modellt, pedig ez nem igaz. A szerződést Sheik kisasszony részéről az Elite modellügynökség kötötte. Szerettük volna, ha az interjúhoz, a címlaphoz és a fotókhoz az ő beleegyezése is szükséges lett volna, de a magazin megtagadta tőle ezt a jogot. Sheik kisasszony nem volt meztelen, és nem adta beleegyezését e fotókhoz. Irina Sheik soha nem látta ezeket a képeket és a címlapot, a fotókhoz írt szöveget” – áll az Elite ügynökség cáfolatában, akiknek a címlapon szereplő, úgynevezett „ízelítő szöveg” sem tetszik. A lányt egyébként egy állathoz hasonlítják, melyet rágalomként fogtak fel.

A másik fél verziója szerint a lap főszerkesztője, Javier Fernández de Angu is jelen volt a képek készítésekor. A magazin dolgozói elmondták, Irina magától dobta le a textilt.

A modell emellett exkluzív interjút is adott, mely a magazin hasábjain olvasható vissza: „A csáberő minden nőben ott van, de természetesen sokkal szexisebbnek érzem magam fehérneműben” – mondta Irina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek