Starity

Beyoncé bejelentette, mikor érkezik új lemeze

2022. június 16. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnőnek ez lesz a hetedik stúdióalbuma, hamarosan hallhatják a rajongók.

hirdetés

Örömteli hírrel szolgált rajongói számára Beyoncé: július 29-én érkezik "Renaissance" című albuma, amely feltehetően duplalemez lesz és 16 számot tartalmaz.

A hírt a Tidal nevű zenei szolgáltató közölte Twitteren, és később az énekesnő az Instagramján is megosztotta az információt. 

Beyoncé sasszemű rajongói már egy ideje pedzegették, hogy valamivel készül az énekesnő: észrevették, hogy a közösségi platformjait átalakította, és ennek alapján gondolták, hogy új korszak készül Bey karrierjében. 

Az énekesnő tavaly a Harper's Bazaar interjújában árulta el, hogy új zenén dolgozik, de akkor még semmi konkrétat nem mondott:

A tavalyi évben történt bezártság és igazságtalanságok után úgy gondoltam, készen állunk elmenekülni, utazni és újra nevetni. Úgy érzem, hogy újjászületés következik, és szeretnék része lenni ennek a menekülésnek bármi áron. 

- mondta. 

Beyoncé 2019-ben adta ki "Homecoming" című koncertlemezét, 2020-ban pedig újabb vizuális albummal lepte meg rajongóit, az Oroszlánkirály új feldolgozásához írta a lemezt The Lion King: The Gift” címmel. 

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html">hu.depositphotos.com

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek