Starity

Justin Bieber gyermekeknek adakozott

2010. november 28. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber sem tétlenkedik, ha adakozásról, mások megsegítéséről van szó: nemrégiben ugyanis egy nagyobb összeggel támogatta az egyik gyermekalapítványt, továbbá segít a társaik által bántalmazott fiatlokon is.

hirdetés
Justin Bieber gyermekeknek adakozott

Az alapítvány a gyermekkórházaknak segít berendezéseket szerezni, így nagy segítség volt Justin felajánlása a beteg gyerekeknek.

Justin ezt írta a témával kapcsolatban a Twitter-profiljára:

Abban a helyzetben vagyok, hogy visszaadhatom azt, amit a rajongóktól és a jóistentől kaptam. A Pray című dal megírásakor azon gondolkodtam, hogy segítenem kell másokon, kötelességem így cselekedni. Mi értelme ennek az egésznek, ha nem ragadjuk meg az alkalmat arra, hogy változtassunk mások életén?”

Továbbá a fiatal énekes részt vett egy másik kampányban is, ahol énekestársaival, Ke$haval, Katy Perryvel és az Egyesült Államok elnökével, Barack Obamával  segített együtt olyan fiatalakon, akiket bántanak, terrorizálnak társaik. A kampány neve It Gets Better Project.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek