Starity

Alig jelent meg új márkája, máris beperelték Hailey Biebert

2022. június 22. 20:08   |   Szerző: Four

A modellt szépségápolási márkája kapcsán perelték be, védjegybitorlás az indok.

hirdetés

Hailey Bieber beperelték: a hírességet szépségápolási márkája, a Rhode kapcsán érte védjegybitorlás vádja. Kiderült ugyanis, hogy már van egy "Rhode" nevű divatcég, amely 2013 óta létezik. 

Habár Biebert a középső neve inspirálta arra, hogy ez legyen szépségápolási brandjének neve, a divatcég közleményben elárulta, hogy Hailey négy évvel ezelőtt meg akarta venni a márkájukat, ők azonban nemet mondtak, mert már túl régóta dolgoztak a cég sikerein. 

(...) Kedveljük Hailey-t. Keményen dolgozott és megérdemli, hogy megalkossa a saját bőrápolási termékeit. Nem akarjuk beperelni őt, inkább ünnepelni a sikereit. (...) Hailey bármilyen márkanevet választhatott volna. Nekünk csakis a mi márkánk van, amit mi építettünk és Rhode-nak neveztük el. Ezért nem is adtuk el neki, amikor négy évvel ezelőtt megkérdezett minket, és épp ezért most arra kérjük változtassa meg a brandje nevét. Az, hogy ő ugyanazt a márkanevet használja, megkárosítja a cégünket, az alkalmazottainkat, a vásárlóinkat és a partnereinket. (...)

- írt közleményt a Rhode divatcég. 

A hivatalos dokumentumok szerint az Instagram eredetileg a divatcég vezetőinek ígérte meg, hogy övék lesz a "@rhode" című profil a platformon, de végül mégis úgy döntöttek, hogy Bieber használhatja a nevet "annak ellenére, hogy idén júniusban kezdett csak posztolni".

 

 

via BuzzFeed 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek