Starity

Brad Pitt úgy érzi, hamarosan visszavonul a színészettől

2022. június 22. 20:08   |   Szerző: Four

A színész a GQ augusztusi számának címlapján szerepel, interjú készült vele.

hirdetés

Úgy tűnik, Sandra Bullock mellett Brad Pitt is úgy érzi, kezd belefáradni a szakmájába. A színész a GQ-nak adott interjúban mesélt arról, hogy vélekedik a karrierjéről:

Úgy érzem, alig állok a lábamon. Ez az utolsó szemeszter vagy trimeszter. Miról fog szólni ez a rész? És hogyan akarom alakítani?

- mondta Pitt, aki több mint harminc éve van a színészi pályán. 

Én is egy olyan teremtés vagyok, akik a művészeten keresztül fejezi ki a mondanivalóját. Mindig alkotni akarok, ha nem teszem, akkor valamilyen módon meghalok. 

- jelentette ki Pitt. A színész ugyan most még nem vonul vissza, de a cigarettázást legalább abbahagyta a koronavírus-járvány alatt, mert elmondása szerint "abban a korban van, amikor már semmi jó nem származik belőle".

Szerintem az öröm is egy újabb felfeldezés így az élet későbbi részében. Mindig csak haladtam a jelennel, mondhatni sodródtam a következő dolog felé. Szerintem éveket töltöttem kisebb mértékű depresszióban. És amint erre rájöttem, megpróbáltam megélni önmagam több oldalát is, a szép és a csúnya részét is. Ekkor lettem képes arra, hogy elkapjam az örömteli pillanatokat.

- mesélte. 

 

 

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek