Starity

A Volbeat Budapesten!

2022. június 27. 11:11   |   Szerző: Glamster

A Volbeat bejelentette őszi turnéját, amelyben Budapest is állomást kapott.

hirdetés
A Volbeat Budapesten!
Fotó: LiveNation

A dán rock'n'roll lázadók, a Volbeat tagjai alig várták, hogy bejelenthessék Servant Of The Road elnevezésű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, amelyen - a kontinensen - a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget az igazi intenzív élmény érdekében.

A Volbeat tagjai megjegyezték:

Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindred-et és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni.

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében “titán heavy metal riffek ütköznek rock 'n' roll groove-okkal", mindemellett a rajongók a banda klasszikus nótáinak, és a rajongók kedvenceinek keverékére számíthatnak a koncerteken, kiegészítve az új album dalaival. 

LiveNation HU

Az európai turné jegyértékesítése július 1-én 10 órakor indul. A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetők be.

A koncertre VIP csomag is kapható, a banda által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon található.

A turné bejelentéséhez kapcsolódóan a banda megosztott egy új, hivatalos bootleg videót is The Sacred Stones - Live from Worcester, MA címmel, amely itt megtekinthető.

A dán ikonok nemrégiben kápráztatták el a brit rajongókat a Download Fesztivál nagyszínpadán, a Hot Press magazine szerint:

Mint mindig, a Volbeat feszes és büntető volt

A Metal Talk pedig így zárta beszámolóját:

Igazi látványosság, de csak akkor fogod elhinni, ha megnézed... egy nagyszerű, valódi show, amely éppoly szórakoztató, mint amennyire zeneileg tiszteletreméltó.

De a Volbeat nem csak fesztiválokon ejti rabul a közönséget, a Distorted Sound magazin a múlt hónapban egy londoni klub show-t csípett el, amelyre 10/10-es értékelést adott, és kijelentette:

Ez egy szórakoztatásra született zenekar, egy olyan banda, amely a játék csúcsán áll.

A jegyek minden bizonnyal gyorsan fogynak majd, és nem szabad kihagyni a lehetőséget, hogy élőben hallhassuk a Volbeat-et ezen az elképesztő turnén!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek