Starity

Legendás állatok: Dumbledore titkai már elérhető az HBO Maxon

2022. június 27. 14:02   |   Szerző: Glamster

Less be a színfalak mögé a színészekkel, akik részt vettek a Legendás állatok: Dumbledore titkai elkészítésében.

hirdetés

A mozis premier után nem sokkal felkerült a WB Legendás állatok: Dumbledore titkai c. filmje az HBO Max kínálatába, Magyarországon szinkronosan is.

Most pedig, szintén az HBO jóvoltából lehetőségünk adódik belesni a kulisszák mögé a kedvenc színészeinkkel, és láthatjuk, hogyan készült a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen: J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett –a szemkápráztatóan látványos filmhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek