Starity

A Venom 2. – Vérontó is az HBO Max kínálatában

2022. június 27. 14:02   |   Szerző: Glamster

A Venom 2. most már otthonról is nézhető, ugyanis felkerült az HBO Max kínálatába.

hirdetés

A Venom 2. – Vérontó (angolul: Venom: Let There Be Carnage) 2021-ben bemutatott amerikai akció-szuperhősfilm, amely azonos nevű Marvel Comics karakter alapján Készült. Rendezője Andy Serkis, forgatókönyvírói Hardy és Kelly Marcel. A 2018-ban megjelent Venom című film folytatása. A főbb szerepekben Tom Hardy, mint Eddie Brock / Venom, továbbá Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott és Naomie Harris látható.

A film végül 18-as besorolást kapott itthon.

Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás

– mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak.

Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.

És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.

Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.

Meg kell állítani. Bármi áron.

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

A Venom 2. – Vérontó már elérhető az HBO Maxon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek