Starity

Armie Hammer egy szállodában dolgozik?

2022. július 11. 14:02   |   Szerző: Four

A színész állítólag a Kajmán-szigeteken vállalt állást, miután több szerepét is visszamondták.

hirdetés

Armie Hammer a legtöbb szerepétől elbúcsúzhatott azt követően, hogy kirobbant egy botrány kannibalisztikus szexuális vágyai kapcsán. A színészről eddig annyit lehetett tudni, hogy a Kajmán-szigeteken tartózkodik, illetve februárban még arról írtunk, hogy újra megpróbálják együtt feleségével. 

Most több magazin információja szerint is civil munkát vállalt a sztár a Kajmán-szigeteken: a pletykák szerint a Morritt's Resortban dolgozik szállodai recepciósként - de egyes híresztelések szerint luxus nyaralóhelyeket közvetít ki a szálloda területén.

Egy Muna Mire nevű tévés producer nemrég Twitterre posztolt egy szórólapot, amelyen Armie ajánlotta fel a nyaralóknak a szolgáltatásait:

"Én vagyok az ön személyi recepciósa, azért vagyok itt, hogy segítsek önnek a legjobbat kihozni a nyaralásából. Üdvözlettel, Armie"

- volt olvasható a szórólapon, amelyet Muna így kommentált:

A barátom szülei vakációra mentek a Kajmán-szigetekre, és Armie Hammer volt a recepciósuk. Még mindig nem tudom elhinni.

- írta Muna, ám a tweetet rövidesen törölték.

Fotó: hu.depositphotos.com/home.html" target="_blank">hu.depositphotos.com

Hammer ügyvédje, Andrew Brettler egyértelműen cáfolta, hogy kliense civil állást vállalt volna, illetve a Varietynek a Morritt's Resort egyik alkalmazottja is nyilatkozott, aki szerint csak egy ártatlan vicc volt a szórólap, amelyet néhány szobába helyeztek el poénból.

Ennek ellenére a Daily Beast is nyomozásba fogott, a magazin felkereste a szálloda igazgatóját, aki ugyan szintén cáfolta, hogy ott dolgozna a színész - ám annyit azért hozzátett, hogy Hammer gyakran golfozott a létesítményben és egy egész napot együtt töltött az egyik alkalmazottal, hogy "lássa, hogyan mennek egy szállodában a dolgok". 

A TMZ is érdeklődni kezdett Hammer sztorija iránt: a magazin információi szerint a színész "elég sok időt tölt a szállodában", és a Morritt's-ban tartózkodó egyik vendég szerint Armie legalább egy családot körbevezetett egy a hotel területén található apartmanban. 

A Daily Mailnek pedig júniusban egy olyan fényképet közölt Hammerről, amelyen feltehetőleg egyenruhát visel - ám az is lehet, hogy egyszerűen csak golfozáshoz öltözött.

Habár több magazin is kutatott a színész állítólagos civil munkája után, Hammernek nagy valószínűséggel nincs szüksége mellékesre, még úgy sem, hogy jelenleg nem nagyon akad színészi munkája. A férfinak ugyanis az olajmágnás Armand Hammer a dédapja, akinek vagyona 200 millió dollárra rúgott halála előtt.

 

 

via New York Post 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek