Starity

A sólámpáról röviden

2022. július 12. 14:02   |   

Te mennyire élsz egészségtudatosan? Mennyire tartod fontosnak, hogy az egészséged megőrzése érdekében olyan eszközöket is beszerezz, amelyek nem szokványosak a mindennapokban? Mondjuk egy sólámpát a nappaliba? Miért is? Lássuk!

hirdetés
A sólámpáról röviden

Széles választékból válogathatsz

Az, hogy a lámpák, asztali lámpák feltalálásával mekkora előrehaladást ért el az emberiség, senki sem vitatja. Elképzelni is furcsa, mi lenne napjaink emberével, ha hirtelen visszacsöppenne abba a korba, amikor egy-két szál gyertya szolgáltatta a fényt. Valószínűleg el lennénk veszve. De szerencsére nem így van - világítástechnikai eszközök sokasága várja, hogy kényelmessé tegye az életünket.

Az otthonod minden helyiségébe megtalálhatod a neked legjobban tetsző lámpákat - a mennyezeti lámpáktól a falikarokon át, az asztali- és állólámpákig kimondhatatlanul széles a paletta. És akkor még a szín- és formavilág rendkivüli gazdagságáról nem is beszéltünk. 

A sólámpa nemcsak dekoratív, hanem hasznos is

A sokféle lámpa között számos különleges termékre bukkanhatsz, ilyen az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő sólámpa is. Ez a lámpatípus nemcsak a funkciójával és a dekoratív megjelenésével tűnik ki a társai közül, hanem az egészségre gyakorolt pozitív hatásaival is. Elmondható róla, hogy sokkal több puszta lakáskiegészítőnél.

A saját és a családod egészségének megőrzése számodra is kardinális kérdés - feltehetően meg is teszel mindent a védelme érdekében. Senki sem szeretne megbetegedni, ezért célszerű megelőző intézkedéseket tenni annak érdekében, hogy ne történhessen semmi baj.

Hogyan tud ebben segíteni a sólámpa?

Kérdezed talán most kételkedve, de hidd el, nincs okod arra, hogy hitetlenkedj! Ha te is tenni szeretnél az egészséged védelme vagy helyreállítása érdekében, akkor a sólámpa hatásai a segítségedre lehetnek. Nemcsak esztétikus, hanem sokféle pozitív élettani hatást gyakorol rátok.

A sólámpa a működése során köszönhetően az általa végzett speciális párolgási folyamatnak a levegőbe negatív töltésű ionokat juttat. Ezek a negatív töltésű ionok képesek arra, hogy közömbösítsék az elektronikai eszközök által a levegőben felhalmozódott pozitív töltésű ionokat. 

A pozitív ionok ugyanis az egészségünkre káros hatásokat gyakorolnak, ezért érdemes megszabadulni tőlük. Hatásuk összetett: számos krónikus megbetegedést válthatnak ki, de felelősek lehetnek a rossz közérzetért, az alvászavarokért, a testi-lelki kimerültségért.

A sólámpa hatásai

A sólámpa mondhatni “multifunkcionális” - fényt szolgáltat, szép lakáskiegészítő, és még javítja is a közérzetet. Hatásai:

  • Kiválóan tisztítja a levegőt, antibakteriális és gombaölő.

  • Antihisztaminként hat.

  • Tisztítja a légutakat, oldja a letapadt nyákot.

  • Javítja az alvást, ezzel segítve a szervezet regenerálódását.

  • Nyugtató, stresszoldó hatású.

Helyezd a sólámpát olyan helyre, ahol gyakran használsz elektronikai eszközöket, így az képes lesz a keletkező ionokat közömbösíteni! Szerezz be te is egy vagy két sólámpát, és támogasd ezzel is az egészséged megőrzését vagy helyreállítását!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek