Starity

Keresztes Ildikó átszabatná magát

2010. november 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztes Ildikóról, az X-Faktor mentoráról sokan hisszük azt, hogy elégedett magával. Most viszont cáfolta ezeket az állításokat.

hirdetés
Keresztes Ildikó átszabatná magát

Bár Keresztes Ildikó állítása szerint naponta gyűjti a bókokat a huszonéves versenyzőktől, most mégsem teljesen elégedett önmagával.

Drasztikus beavatkozásnak nem vetném alá magam, de apró igazításokon gondolkodtam már” – árulta el a Borsnak az X-Faktor mentora, aki hozzátette, nem ítéli el a szakmát, viszont a túlzásba esett nőket igen.

Nagyon sokszor fáraszt, hogy szexbombának kell lennem. Jó néha otthon, slamposan, mint egy hajléktalan, műszempillák és smink nélkül. Még az anyám sem ismer rám néha. S egyébként én sem vagyok magammal maradéktalanul elégedett. Szeretnék magasabb lenni. Szép, hosszú lábat, kisebb orrot, nagyobb szájat” – magyarázta az énekesnő, aki mindezek ellenére gondolkozik azon, hogy elfogadja az egyik férfimagazin ajánlatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek