Starity

Női hátizsák – csinos és kényelmes

2022. július 23. 16:04   |   

Miért ne lehetne kényelmes az, ami stílusos is egyben? A női hátizsák a legékesebb példája annak, hogy ez a két jellemvonás nem, hogy nem két külön világ, hanem konkrétan kiegészítik egymást. Aminek a végén az elégedettség épp úgy borítékolható, mint a trendiség!

hirdetés
Női hátizsák – csinos és kényelmes

Praktikum mindennekfelett?

Magától értetődik, hogy a női hátizsák kiválasztásánál úgy tűnik a funkcionalitás az első kérdés. Hogy minden praktikummal, azaz használattal összefüggő jellemző megfeleljen. Aztán ha minden stimmel ezen a téren, akkor már jöhet is a vásárlás. Na, de álljunk meg egy pillanatra. Nem maradt ki valami nagyon lényeges véletlenül? De igen! Mégpedig az esztétikusság! Ezt a pontot sem jó ötlet elhanyagolni, mert bár persze, a praktikum különösen egy funkcionális táska esetén prioritás, de mindez mit sem ér kellően bizsergető látvány nélkül. Úgyhogy nemcsak a kényelem és a stílusosság járhatnak egymással kart karba öltve, hanem a praktikusság és az esztétikum is.

A CCC széles választéka minderre látható bizonyítékként szolgál. Minden egyes modell arról tanúskodik, hogy a funkcionalitáshoz igenis társulhatnak szemrevaló jellemvonások. Sőt! Tulajdonképpen ez nem egy elvárás, hanem az alap, amire aztán minden egyéb kritérium támaszkodhat.

A választás előtt, azonban kifejezetten jó ötlet letisztázni az egyéni célokat. Például nem mindegy, hogy egy „egyszerű” stíluskiegészítőről beszélünk, vagy egy olyan táskáról, ami bizony jócskán ki van téve a mindenféle kihívásoknak. Mindkét cél reális és könnyen elérhető, de azt könnyű belátni, hogy teljesen más típusú döntést igényel. És akkor ez még csak kettő lehetőség az ezernyi közül. Szóval tényleg ildomos alaposan körbejárni ezt a kérdést, mert csak így borítékolható az elégedettségre okot adó végső elhatározás.

A hátizsák nőiességet is sugározhat?

Igen, de még mennyire! A CCC online felületét ezért is érdemes végigböngészni, mert a vonzó stílusjegyek szinte kiugranak a képernyőből. Sokan attól tartanak, hogy a zsák, mint viselet bár tényleg praktikus, de nem veheti fel a versenyt mondjuk egy válltáskával vagy ridiküllel. A helyzet az, hogy nem is kell felvennie a versenyt, mert nem egy ligában indulnak. Miért is ne közvetíthetne egy háton hordott táska egyébként pont ugyanannyi kellemet, nőiességet, mint egy vállon viselt variáció? A kisugárzás kérdése teljes mértékben független attól, hogy éppen milyen kialakítású modellről beszélünk. Örök érvényű íratlan törvény, hogy mindig attól függ a vonzerő megléte vagy nem léte, aki a táskát viseli. A többi részlet már mellékes.

A CCC üzletei országszerte tárt kapukkal várják mindazokat, akik szívesen felpróbálnák az általuk kiszemelt alternatívákat. Ez kétségtelenül a legjobb módja annak, hogy bizonyosságot nyerjen az, az amúgy hamisíthatatlan tény, hogy a hátizsák trendi, és érdemes választani. Az meg már valóban csak hab a tortán, hogy mindehhez a stílusossághoz maximális funkcionalitás társul, ami nap, mint nap kiélvezhető, kihasználható. Így aztán pláne könnyebbé, szebbé varázsolhatóak azok a bizonyos szürke, monoton hétköznapok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek