Starity

Florence Pugh ezért lehet dühös Olivia Wilde-ra

2022. augusztus 01. 19:07   |   Szerző: Four

Hamarosan megjelenik új filmjük, de a két híresség között ellentét lehet.

hirdetés

Florence Pugh-nak hamarosan megjelenik Nincs baj drágám című filmje, amelyben Harry Styles karakterének feleségét alakítja. A produkció egyrészt arról híresült el, hogy a forgatás során jött össze Olivia Wilde és Harry Styles - Wilde, aki a film rendezője is, 2020-ban bejelentette, hogy szakítottak gyermekei apjával, Jason Sudeikisszel.

Harry és Olivia kapcsolata sok pletykát szült arról, hogy vajon az énekes volt-e az oka a színésznő szakításának, de sokak szerint Wilde és Sudeikis jegyessége az utolsókat rúgta, és már Styles előtt is külön voltak.

Ezt cáfolja a Page Six informátora, aki szerint Jason a forgatás elején többször is meglátogatta Oliviát a gyerekekkel, és állítólag elég nyilvánvaló volt a stáb számára, hogy Styles és Wilde ennek ellenére kezd összemelegedni. 

Ez valószínűleg feltűnhetett Florence Pugh-nak is, és a Page Six informátora szerint nagyon nem tetszett a színésznőnek:

Tényként közölhetem, hogy az, hogy Flo látta Oliviát és Harryt enyelegni a forgatáson, nem igazán volt pozitív, főleg, hogy Olivia még együtt volt Jasonnel, amikor összejött Harryvel.

- mondta az illető. 

Ez alátámasztja azt is, hogy Florence nem igazán promótálja a Nincs baj, drágám című filmet - még úgy sem igazán tett róla említést, hogy Olivia az egekig magasztalta Pugh tehetségét. 

A színésznő inkább többi hamarosan érkező filmjéről és projektjéről posztol, de a fent említett produkciót óvatosan kezeli. 

Pugh hozzáállása a rajongóknak is feltűnt:

"Az, hogy Florence Pugh eddig semmit nem posztolt a filmről annak ellenére, hogy már két előzetes is megjelent, és minden más projektjéről ír... vajon mit tett Olivia Wilde???"

- írta ki Twitterre egy illető.

"Vicces, hogy florence SEMMIT nem mondott a nincs baj drágámról, olivia wilde pedig folyton őt emlegeti."

- jelentette ki egy másik kommentelő.

A magazin másik informátora szerint azonban egyszerűen csak annyi történt, hogy Wilde filmjét augusztus végén fogják elkezdeni promótálni, ezért nem született róla sok poszt Pugh Instagramján.

A Nincs baj, drágám szeptember 22-én érkezik a hazai mozikba.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek