Starity

Irány a természet, de miben?

2022. július 31. 16:04   |   

Itt az idő a kimozdulásra, a kiruccanásra, engedve a természet folyton hívó szavának. Egy tó körüli séta vagy esetleg egy sportligetes látogatás is sokat adhat. Igen ám, de hogyan egyeztethető össze a maximális komfort a szemeket gyönyörködtető látvánnyal? Egyáltalán reális elvárás a kettőt egyben tudni, vagy ezt jobb elfelejteni? Nem, semmiképpen sem! A kerek egész kizárólag úgy jöhet létre, ha az esztétikum és a praktikum egységet alkotnak.

hirdetés
Irány a természet, de miben?
Fotó: Prostock-studio / Shutterstock.com

A divat és a kényelem simán közös nevezőre emelhető?

De még mennyire, hogy igen! Erre történetesen a trendi női szabadidő nadrágok a legjobb példák. Elég csak rájuk nézni és az rögtön nyilvánvalóvá válhat, hogy vonzó stílusjegyekből nincsen hiány. Igen, de mi a helyzet a komfortossággal? Mert azért az belátható, hogy sem kirándulásnál, sem sportolásnál, meg úgy egyáltalán sohasem jó móka a feszengés, a szorongás és a kényelmetlenség érzés megélése. Ez kétségtelenül az a típusú forgatókönyv, amit nem érdemes megvalósítani. De nem is kell! Ugyanis az az alap, hogy a kényelem és a trend nem egy valaminek a két pólusa, hanem az elégedettség elengedhetetlen komponensei. Ez azt is jelenti a gyakorlatban, hogy kompromisszumoknak helyük nincsen a választás szakaszában. Nincs olyan, hogy a szépség oltárán feláldozható a komfort. És az sem létező döntés, hogy a kényelem kedvéért parkolópályára tehető az esztétikusság. Nem! S erre erősítenek rá a gyártók, akik jól látható módon úgy gondolják, hogy a siker kulcsa abban rejlik, ha a hiányérzet, mint olyan nemes egyszerűséggel nem létezik!

A 2022-es év a sokszínűségről szól, s nyáron különösen érdemes élni a szivárvány színei biztosította vidámsággal. Pláne, hogy ez ebben a szezonban extrán divatosnak is mondható. De természetesen a hagyományosabb árnyalatok is felfedezhetőek a palettában mindenki legnagyobb örömére.

Mi a helyzet a rohanós hétköznapokkal?

Úgy tűnhet, hogy ez a fajta lezser kényelem csupán a szabadidős időszakok sajátja, kiváltsága, de nem! A vonzó női leggings szolgál minderre bizonyítékként. Miért ne állhatná meg a helyét a munkás, dolgos mindennapokban, amikor a feladatok sorban követik egymást, amikor az ide-oda futkosás elkerülhetetlen és amikor a maximális kényelem pontosan ugyanakkora áldás és ajándék, mint a mindeközben megnyilvánuló vonzó külső?! A legjobb ebben az, hogy egyetlen választással mindez bezsebelhető, megélhető, mindenféle hiányzó részlet nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ruha leggings
hirdetés

Ajánlott cikkek