Starity

Nézz be Sienna Miller cuki vidéki otthonába!

2022. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő angliai otthona igazi csendes búvóhely, most megmutatta, hogyan rendezte be.

hirdetés

Sienna Miller a vidéki házát mutatta meg az Architectural Digest videójában: a színésznő elmondása szerint itt szokott elbújni a világ elől, ha nagyon elege van. 

A 16. századi építmény az angliai Buckinghamshire-ben található, 45 percre Londontól - és csodaszép mezők veszik körül. 

Sienna 25 éves korában vette meg a házat: először egy évre kibérelte, aztán annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, magának akarja. A színésznő a karantén alatt újította fel az épületet Gaby Dellal rendező segítségével, aki elmondása szerint "a második anyukája".

Miller máig hihetetlennek tartja, hogy az 1550-es években már lakott ott egy család - ő pedig amennyire lehet, szerette volna megőrizni a hely báját és néhány modern kiegészítővel kiemelni. 

A színésznő megmutatta kislánya, Marlowe szobáját is, amit szerinte Jane Austen inspirált a meleg színekkel és romantikus, játékos mintákkal. 

Miller vidéki otthonához egy külső hálószoba is tartozik: régebben kerti szerszámokat és bicikliket tartottak ott, aztán Sienna átalakíttatta egy romantikus hálószobává, fürdővel együtt. Hozzátette, hogy "oda szokta küldeni azokat a barátait, akik nagyon szerelmesek".

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek