Starity

A Stranger Things írói elkezdtek dolgozni az utolsó évadon

2022. augusztus 03. 23:11   |   Szerző: SzilviD

A Duffer testvérek bejelentették, hogy megkezdték az utolsó évad kidolgozását.

hirdetés

Még alig tértünk magunkhoz a negyedik évad után, de a Stranger Things ötödik évada már készülőben van.

Figyelem! Ha még nem láttad az előző részeket, a cikk spoilert tartalmazhat a számodra.

A Stranger Things írócsapata egy augusztus 2-i tweettel megerősítette, hogy visszatérnek a munkához. „1. nap” - írták. A tweetet egy képpel osztották meg, amin egy üres ötlettábla látható Stranger Things logóval és az ötös számmal ellátva. Sajnos semmi több nem derül ki, így semmilyen spoilert nem kaptunk.

A negyedik évadot két részben nézhettük meg 2022 nyarán. Az évadzárót sokan megsiratták, hiszen olyan karakter halálát jelentette, akit gyorsan a szívükbe zártak a nézők. Joseph Quinn  azért még bízik Eddie Munson visszatérésében.

Ha ő nem is, de a Vecnát alakító Jamie Campbell Bower biztosan szerepel az ötödik évadban, mivel a negyedik évad fináléjában Will (Noah Schnapp) megerősítette, hogy ő és Vecna ​​továbbra is kapcsolatban állnak egymással, és a főgonosz életben van.

Egy másik kérdéses karakter Max (Sadie Sink), aki súlyos sérüléseket szenvedett az utolsó részben, majd kómába került. A Duffer testvérek megerősítették, hogy él bár „vak és minden csontja eltört”.

Max színésznője nem túl pozitív az utolsó évad érkezését tekintve, korábban így nyilatkozott:

Ez az utolsó szezon összesen két évig tartott, szóval ki tudja, meddig tart az ötödik évad. Dufferék biztosan tudják, hogy a rajongók izgatottan várják az ötödik szezont, de nem hiszem, hogy el akarják siettetni. A lehető legjobb utolsó szezont akarják elkészíteni.

via E-online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek