Starity

Emily Ratajkowski csalfa férje könyörög egy új esélyért

2022. augusztus 04. 04:04   |   Szerző: Four

Sebastian Bear-McClardról nemrég derült ki, hogy többször is hűtlen volt a modellhez.

hirdetés

Emily Ratajkowski férje, a porducer Sebastian Bear-McClard mindenképpen szeretne visszatérni a modellhez - ám a Page Six bennfentese szerint erre nem sok esély van. 

A férfiról nemrég derült ki, hogy többször is megcsalta Emilyt, aki barátai szerint elég egyértelműen eldöntötte, hogy véget ért a kapcsolatuk:

Sebastian könyörög azért, hogy Emily adjon neki még egy esélyt. De ez nem fog megtörténni, mert [Emily] azóta nyomozott egy kicsit, és még több sz*rt talált, amit [Sebastian] a háta mögött művelt.

- nyilatkozta az illető. 

Ratajkowski eddig állítólag nem fogadott ügyvédet, de nagy eséllyel válni akar majd. Bear-McClard és Ratajkowski közös barátai is szomorúan állnak a történtek előtt:

Valami igazán különleges volt köztük. Minden barátjuk imádta látni őket a címlapokon. Csodaszépek voltak együtt, és persze a legszebb kapcsolatoknak van ilyen csúnya vége. Nem tudom, mi az igazság Sebastian viselkedéséről, nem védem őt, de tudom, hogy mindketten összetörtek. Nagyon szomorú.

- mondta egy New York-i illető.

 

 

A két hírességet barátaik "a tökéletes párnak" tartották, mert mindketten kreatív családba születtek és sok közös volt bennük. 

Sebastian szülei, Michael McClard és Liza Béar mindketten New York-i művészek, Ratajkowski apja, Michael szintén képzőművész, édesanyja, Kathleen Balgley pedig író.

Sebastian egy menő srác, a belváros egyik vezető alakja, egy olyan világé, ahol a kreatív szellemek dolgoznak. Ő és Em elképesztően kreatívak, okosak, különlegesek voltak, ezért is olyan nehéz ez az egész. Ők voltak A New York-i pár. 

- nyilatkozta egy illető.

Sebastian és Emily 2018-ban a városházán házasodott össze:

Mindketten különbözőek, de együtt valahogy működtek. Mindenki izgatott volt miattuk, nagyon gyorsan összeházasodtak, de valahogy ez oké volt. Szerintem az emberek azt gondolták, Sebastian nem volt elég jó Emilynek, de Em megértette őt. Emily a nagybetűs nő, Sebastian egy jóképű férfi, és mindketten nagyon intelligensek. [Emily] több mint egy modell, [Sebastian] pedig több mint egy producer.

- mesélte egy ismerősük.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek