Starity

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson

2022. augusztus 06. 07:07   |   Szerző: Four

Meglepő hír érkezett, Kim és Pete 9 hónap után úgy döntött, különválnak.

hirdetés

Pete Davidson és Kim Kardashian külön folytatja: több magazin is közölte a hírt, mely szerint a két sztár ezen a héten szakított.

A szakításuk oka részben az, hogy nagyon elfoglaltak voltak. Mindketten örökké úton vannak és ez nagyon nehéz lett.

- nyilatkozta a People magazin forrása. 

Kardashian és Davidson tavaly októberben jött össze, miután a reality-sztár a Saturday Night Live műsorában együtt szerepelt a humoristával és volt egy csókjelenetük is.

Habár sokáig nem vállalták fel hivatalosan a kapcsolatukat, nagyon gyorsan egymásba szerettek, és Pete több tetoválást is csináltatott Kim tiszteletére (állítólag még a híresség gyerekeinek kezdőbetűit is magára varratta).

A szerelmüket ugyan egy kicsit beárnyékolta, hogy Kim exe, Kanye West ki nem állhatta Pete-et és egy ideig mindent elkövetett annak érdekében, hogy lejárassa a férfit. Ennek ellenére a Kardashian család és ismerőseik rendszeresen úgy nyilatkoztak, Pete elképesztően jó hatással van Kimre és nagyon boldogok.

A humoristát hamarosan Kim gyerekei is megkedvelték, és az utóbbi hónapokban rendszeresen felröppent a pletyka, hogy Pete bármelyik pillanatban megkérheti Kim kezét, aki úgy nyilatkozott, negyedjére is szívesen házasodna. 

Mindezek ellenére úgy tűnik, valami nagyon nem működhetett köztük, hiszen nemrég még ismerőseik úgy nyilatkoztak, Kim alig várja, hogy Pete hazatérjen új filmje forgatásáról.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek