Starity

Könnyes szemmel posztolt magáról Nicola Peltz, őszintén vallott érzéseiről

2022. augusztus 08. 13:01   |   Szerző: Four

A híresség nemrég olyan fotót posztolt magáról, amelyen könnyes szemmel látható.

hirdetés
Könnyes szemmel posztolt magáról Nicola Peltz, őszintén vallott érzéseiről
Fotó: nicolaannpeltzbeckham/Instagram

Nicola Peltzről nemrég derült ki, hogy nem tűl felhőtlen a viszonya anyósával, Victoria Beckhammel - sőt, állítólag alig beszélnek egymással, annyira nincsenek jóban

Peltz ugyan hivatalosan nem reagált a pletykákra, de nemrég egy olyan fotót tett ki magáról Instagramra, amelyen könnyes szemmel látható - illetve az érzéseiről is hosszabban írt:

Néha nehéznek találom megmutatni a szomorú oldalam. Hét testvérrel és két nagyon erős jellemű szülővel felnőni keménnyé tett engem, és belém égett, ne hagyjam, hogy az emberek lehúzzanak és magbántsanak. Megtanultam vastag falat húzni magam köré, főleg ebben a szakmában. Mindannyiunknak vannak napjai, amikor megbántanak minket és oké, ha emiatt rosszul érezzük magunkat. Azt gondoltam, most írok valami ilyesmit, mert sohasem mutatom meg ezt az oldalamat. Nagyon szeretlek titeket, és értékelem a támogatásotokat. Sokat jelent nekem, amikor kedvesek vagytok az oldalamon, és szeretném, ha tudnátok, hogy látlak titeket, hallak titeket és ez sokat jelent nekem.

- írta Peltz.

via Page Six 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek