Starity

Britney Spears vitába került a katolikus egyházzal

2022. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Nem katolikus, így nem volt lehetőségük katolikus esküvőre, bár az egyház szerint meg sem kérdezték őket.

hirdetés
Britney Spears vitába került a katolikus egyházzal
Fotó: hu.depositphotos.com

Britney Spears megkérdezte esküvőszervezőjét, hogy feleségül vehetné-e Sam Asghari egy katolikus templomban, de soha nem nyújtott be hivatalos kérelmet az imaháznak, pedig azt sugallta egy bejegyzésében, ami miatt sok negatív reakciót kapott - írja a PageSix.

A hónap elején Spears közzétett egy fotót a St. Monica katolikus templom belsejéről, és azt mondta, hogy nem mehetett itt feleségül a 28 éves Asgharihoz, mert nem katolikus.

Eredetileg itt akartam férjhez menni a COVID alatt!!!! Minden vasárnap el akartam menni… gyönyörű, és azt mondták, hogy a COVID miatt ideiglenesen nem lehetséges!!!! Aztán 2 évvel később, amikor meg akartam házasodni, azt mondták, hogy katolikusnak kell lennem, és át kell mennem egy TESZTEN!!!! Nem kellene a templomnak mindenki számára nyitottnak lennie????

- fakadt ki Twitteren.

Nem sokkal ezután ugyanannak a kaliforniai gyülekezetnek a képviselője azt mondta a TMZ-nek, hogy ellenőrizték az irataikat, és Spears soha nem látogatta meg az imaházat, és nem kérte meg őket, hogy rendezzék meg a menyegzőjét.

Spears elmagyarázta, hogy felbérelt egy „rendkívül drága” esküvőszervezőt, aki korábban Madonnának is dolgozott, és a Santa Monica-i St. Monica katolikus templomban akarta a szertartást, de hat héttel később kiderült, hogy nem lehetséges. Valamint hozzátette, hogy sosem állította, hogy beadott volna bármiféle kérvényt. Spears és Asghari végül júniusban a kaliforniai Thousand Oaks-i kastély kertjében kötötték össze az életüket.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek