Starity

Vastag Csaba megmutatta testét

2010. november 28. 20:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csaba, a nők legnagyobb örömére meztelenre vetkőzik egy reklámfilmben.

Vastag Csaba megmutatta testét

A nyár végén került fel az internetre, de csak mostanában kapott nagyobb hírverést az a videó, amelyben Vastag Csaba meztelenre vetkőzik. A reklámfilmben az X-Faktor versenyzője csábítóan belenéz a gyönyörű, fiatal lány szemébe és nagyon lassan kigombolja az ingét. A kisfilm végén a tehetséges énekes meztelen hátsó fele is láthatóvá válik. 

A versenyző a következőt nyilatkozta a Borsnak: „Nyáron, egy barátom cégének készítettük a reklámfilmet. Este hatkor kezdtünk, és reggel hatig tartott a forgatás. Ha jól emlékszem, pénzt sem fogadtam el érte, csak a taxi árát, illetve az ellátásomat. Mivel egy szexi férfit kellett alakítanom, elég nagy bajban voltam, hiszen a forgatás alatt megittam vagy tizenöt liter üdítőt, és megettem négy pizzát. De nem csak ezért, egyébként is mackósabb voltam akkortájt. Szerencsére az X-Faktor döntői alatt szinte mindegyikünk fogyott jó pár kilót.”

Az énekes hozzátette – a hölgyrajongók legnagyobb örömére –, a jövőben is szívesen vállalna szerepet hasonló reklámfilmekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek