Starity

Féltékenység és utálat: így zajlott Jennette McCurdy szerint az iCarly forgatása

2022. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség sokféle dologról írt új könyvében, többek között Ariana Grandéhoz fűződő viszonyáról is.

hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy Jennette McCurdy új, "I'm Glad My Mom Died" című könyvében elárulta, mikor volt az a pillanat, amikor teljesen összetört az Ariana Grandéval való közös munka során. 

A Page Six újabb cikke alapján azonban a színésznő egész egyszerűen utálta Arianát, mert a Nickelodeon csatornája elmondása szerint folyton kivételezett a hírességgel, amikor az iCarly illetve a Sam & Cat című produkciókat forgatták:

Két szerepre is igent mondtam, amíg az 'iCarlyt' forgattuk, de el kellett utasítanom őket, mert az 'iCarly' csapata nem volt hajlandó kiírni engem bizonyos epizódokból, hogy leforgathassam a másik projekteket. Szórakoztok velem? Szóval én lemondtam filmeket, amíg Ariana a Billboard Music Awardson énekelt? Cse***ék meg.

McCurdy hozzátette, hogy nagyon ideges lett, amikor Grandénak megengedték, hogy ne járjon be bizonyos forgatási napokra:

Mérges vagyok emiatt, rá is mérges vagyok. Féltékeny vagyok rá, van pár indokom. Így aztán minden alkalommal, amikor hiányzott a munkából, azt a személyem elleni támadásnak vettem... Attól a pillanattól kezdve nem kedveltem őt, képtelen voltam szeretni őt.

- mesélte.

 

  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek