Starity

Olivia Wilde legyőzte Jason Sudeikist

2022. augusztus 11. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Olivia Wilde megnyerte volt férjével, Jason Sudeikisszel folytatott felügyeleti csatát, a bíró úgy döntött, hogy gyermekeik Kaliforniában fognak élni.

hirdetés
Olivia Wilde legyőzte Jason Sudeikist
Fotó: hu.depositphotos.com

Az egykori pár 2011-ben kezdett randevúzni, de 2020 végén, kilenc év együttélés után szakítottak. Olivia Wilde jelenleg Harry Stylesszel alkot egy párt, míg Jason Sudeikis nemrégen szakított Keeley Hazellel.

Sudeikis és Wilde a szakításuk óta együtt nevelik a két gyermeküket, a nyolcéves Otist és az ötéves Daisyt, akik Los Angeles, New York és London között ingáznak. A házaspár bírósághoz fordult, hogy az döntsön gyermekeik további sorsáról. Sudeikis képviselője még áprilisban a CinemaCon egyik paneljén adta Wilde kezébe a bírósági papírokat.

Végül az anya mellett döntött a bíró, aki állítólag az iratok megalázó kézbesítésének tényével nyert - írja a Metro. Wilde azt állította, hogy a színész „a lehető legagresszívebb módon” kézbesítette a papírokat, és „kínos helyzetbe hozta” őt azzal, ahogy nyilvánosan átadta azokat. A bírósági dokumentumokban hozzátette:

Jason célja egyértelműen az volt, hogy megfenyegetőnek érezzem… Átadhatta volna diszkréten, de ehelyett úgy döntött, hogy a lehető legagresszívebb módon teszi.

Egy bennfentes korábban azt mondta, hogy Sudeikis nem tudott arról, hogy az iratokat ilyen drámai módon kézbesítik, csak az eset után értesült róla.

A gyerekek így Los Angelesben nőnek majd fel, míg az apjuk New Yorkban él. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek