Starity

Nincs esély rá, hogy Anne Heche életben marad

2022. augusztus 12. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő múlt héten autóval belerohant egy házba, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

hirdetés
Nincs esély rá, hogy Anne Heche életben marad
Fotó: anneheche/Instagram

Korábban már írtunk róla, hogy Anne Heche borzasztó sérüléseket szerzett, miután autóval belerohant először egy garázsba, aztán egy házba. 

A színésznő kocsija kigyulladt, ő pedig bent rekedt és nagyon súlyos égési sérüléseket szerzett illetve a tüdeje is összeomlott.

(...) Sajnálatos módon a balesete következtében Anne Heche agya is súlyosan megsérült és továbbra is kómában van, kritikus állapotban. Nem várható, hogy életben marad.

- jelentette ki a színésznő menedzsmentje.

Heche-ről egyébként közben a Page Six megírta, hogy a hatóságok a vizsgálatok során kokaint találtak a szervezetében, illetve fentanilt, ám nagy valószínűséggel azt a helyszínen kapta fájdalomcsillapításra.

Heche-t továbbra is életben tartják, mert a színésznő a sajtósa szerint mindig is szerette volna felajánlani a szerveit halála esetén - ám a Deadline szerint Heche szerettei meghozták a nehéz döntést, hogy lekapcsoltatják a lélegeztetőgépről amint kiderül, melyik szerveit tudják felajánlani.

(...)Anne-nek hatalmas szíve volt, és mindenkit megérintett a lelke, akivel találkozott. Elképesztő tehetsége mellett úgy látta, hogy a kedvesség és a szeretet sugárzása az életműve - legfőképpen az, hogy az emberek elfogadják a szerelem sokszínűségét. Bátor őszinteségére mindenki emlékezni fog, és vidámságát sokak hiányolják majd.

- nyilatkozta a színésző menedzsmentje.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek