Starity

Sasha Pieterse visszavonul

2010. november 29. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sasha Pieterse, aki a Heroes sorozatban alakította Amanda Strazzullát, most nagyob sikereket ért el az újabb szereplésével.

hirdetés
Sasha Pieterse visszavonul

Bizonyára mindenki emlékszik még arra a szőke kislányra, aki Amanda Strazzullát alakította a Heroes sorozatban, mellyel nem igazán vált híressé. Azonban most, hogy a Pretty Little Liars sorozatban megkapta Alison DiLaurentis szerepét, ő lett az egyik kedvenc gyerekszínész.

„Nagyon szeretek színészkedni, a Heroes sorozatban is nagyon imádtam együtt dolgozni Hayden Panettierel, ezt nem sokan mondhatják el magukról. Most visszont, hogy a Pretty Little Liarsben kaptam szerepet, még boldogabb vagyok, hiszen Ashley Benson oldalán játszhatok – mondta a színésznő. – De a jővőre nézve egy kis visszavonulást tervezek, mivel túl sok stressz ért mostanában. Ám a rajongóimnak nem kell aggódniuk, hiszen 2012-re visszatérek. Azt még én sem tudom, hogy milyen szerepben, de így talán lesz több időm a modellkedésre” – mesélte Sasha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek