Starity

Új albummal és videoklipekkel tért vissza a Panic! At The Disco

2022. augusztus 18. 09:09   |   Szerző: eszti136

A Panic! At The Disco 2018-ban kiadott Pray For The Wicked című albuma óta nem sokat hallhattunk az együttes zenei munkásságáról, úgy tűnik azonban, hogy a szünetnek vége.

hirdetés

Májusban röppent fel a hír, hogy a banda új koronggal térhet vissza, mikor elkezdték a június elseji dátumot reklámozni a közösségi oldalakon. Mint kiderült, a hirdetett nap az album címét viselő, és az erről elsőként megjelenő Viva Las Vengeance videoklipjét hozta magával.

Azt követően a lemez további két dala jelent meg zenei videóval együtt a legismertebb zenei portálokon. A Middle Of A Breakup illetve a Don't Let The Light Go Out oldalán az album megjelenésének napján, augusztus 19-én a korong egy másik száma, a Sad Clown is kisfilmet kapott. 

A visszatérést Brendon Urie és csapata turnéval ünnepli meg, melynek első állomása a texasi Austin, ahol már szeptember 8-án koncertet ad a formáció. A koncertsorozat európai városokat is magában foglal, mint Rotterdam vagy Párizs, de a kontinenst érintő turnészakaszt a 2023. február 23-i bécsi előadás nyitja. Jópár helyszínen Marina és Jake Wesley RogersEurópában pedig Fletcher​ fog segíteni a hangulat megteremtésében. A koncertekről bővebben ezen a linken találsz információt.

Hallgass bele most!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek