Starity

A Bíbor szívek készítői attól féltek, Nicholas Galitzine túl aranyos lesz Luke szerepéhez

2022. augusztus 19. 20:08   |   Szerző: Four

A film castingja során attól féltek, Nicholas túlságosan jófiús lesz a szerephez.

hirdetés
A Bíbor szívek készítői attól féltek, Nicholas Galitzine túl aranyos lesz Luke szerepéhez
Fotó: nicholasgalitzine/Instagram

Nicholas Galitzine castingja nem volt egyszerű, amikor a Bíbor szívek főszerepére jelentkezett. A Variety szerint Galitzine eleinte nem fogta meg a készítőket, mert úgy érezték, nincs meg az a rosszfiús plusz a színészben, amely miatt tökéletes lenne Luke-nak. 

Liz [Liz Allen Rosenbaum producer] és én már öt éve álmodoztunk erről a filmről. Minden alkalommal, amikor moziba mentem, ott volt a gondolataim között, és mindig a lehetséges Luke-okon agyaltam, sokszor üzentem Liznek. Volt egy listám, amelyen kedvenceim voltak. Amikor tényleg elkezdődött a casting, és találkoztam Nickkel, egyből tudtam, hogy ő lesz az, az instant kémia miatt.

- mondta Sofia Carson. 

Ennek ellenére nem volt olyan könnyű dolga a színésznek, Rosenbaumot még meg kellett győznie:

Nekem Nick nem kattant be elsőre. Sofia viszont folyton szóba hozta, így aztán külön elmentem beszélni Nickkel, és jobban kifejtettem a karaktert... Egy hosszú telefonbeszélgetés után [Nick] azt mondta: 'Liz te most tulajdonképpen azt szeretnéd, hogy bunkóbb legyek? Azt meg tudom oldani'. Aztán visszajött, nagyon belekötött Sofiába az improvizáció során, Sofia pedig ledöbbent vicces módon. Elkezdtem belelátni, hogy idegesíthetnék egymást.

- mondta Liz Rosenbaum, és onnantól kezdve Galitzine-é lett Luke szerepe.

Nagy eséllyel egyébként Sofia és Nick újra kamerák elé került: a Bíbor szíveknek ugyanis akkora rajongótábora lett, hogy a készítők tárgyalni kezdtek egy lehetséges második részről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek