Starity

Megérkeztek az első képek a Szexoktatás új évadához

2022. augusztus 20. 18:06   |   Szerző: SzilviD

A Sex Education, magyarul Szexoktatás rengeteg új arcot mutat be a negyedik évadban. Köztük Dan Levyt, aki a Schitt's Creekből lehet ismerős.

hirdetés

Mivel a Moordale Gimnázium a harmadik évad végén bezárta kapuit, nagy változások várnak Otisra és Ericre, amikor készülnek a Cavendish Sixth Form College első napjára.

Otis ideges az új klinika felállítása miatt, Eric pedig imádkozik, hogy ne legyenek többé vesztesek. A Cavendish azonban kulturális sokk minden moordale-i diák számára, azt hitték, hogy haladó gondolkodásúak, de ez az új iskola egy másik szint. Naponta jóga a közös kertben, fontos a fenntarthatóság és egy csapat gyerek, akik népszerűek, mert… kedvesek?!

– olvasható az új évad leírásában.

Dan Levy alakítja majd Thomas Molloyt, a híres írót és Maeve amerikai oktatóját. De a stábhoz csatlakozik még Thaddea Graham (Doctor Who), Marie Reuther (Kamikaze), valamint Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James és Imani Yahshua is.

A forgatás jelenleg is zajlik Walesben. A régi szereplők közül visszatér Asa Butterfield (Otis), Gillian Anderson (Jean), Ncuti Gatwa (Eric), Aimee-Lou Wood (Aimee), Emma Mackey (Maeve), Connor Swindells (Adam), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Mimi Keene (Ruby), George Robinson (Isaac), Chinenye Ezeudu (Vivienne), Dua Saleh (Cal), Alistair Petrie (Michael) és Samantha Spiro (Maureen).

via TV Insider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek