Starity

X-Duettek az Aréna-koncerten

2010. november 29. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktoros koncertjegyekre a kereslet minden várakozást felülmúlt. Fergeteges hangulat várható december 22-én a Papp László Budapest Sportarénában.

hirdetés
X-Duettek az Aréna-koncerten

Egyre többet lehet tudni az Aréna-koncertről, amelyre izgatottan és nagy várakozással készülnek az X-Faktor döntősei. Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője elmondta, mind a 12 döntős ott lesz a színpadon.

„Lesznek közös produkciók, de duettekre is készülünk. Ezenkívül dolgozunk azon is, hogy ne csak a televízióban látott dalok, hanem egy-egy vadonatúj produkció is elhangozzék majd az Aréna színpadán!” – mondta Schiwert-Takács László.

Az énekesek már kaptak ízelítőt a koncertek világából, a klubkoncerteken legalább ezer–ezerötszáz ember van, de ebből csak két-háromszáz fér be a koncertterembe. December 22-én, a Papp László Budapest Sportarénában azonban ennél jóval többen élvezhetik majd az X-Faktor énekeseiknek koncertjét.

Jegyek még kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek