Starity

Meghan Markle a pénzért van Harry herceggel?

2022. augusztus 22. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Egy szerző a hercegné életútjáról adott ki könyvet, amiben arra is kitér, hogy Meghan Markle-t a pénz motiválta, amikor hozzáment Harry herceghez.

hirdetés
Meghan Markle a pénzért van Harry herceggel?
Fotó: hu.depositphotos.com

Meghan Markle nagyon megosztó karakter volt mindig is, azóta pedig még inkább, mióta ő és Harry herceg otthagyták a brit királyi családot. A hercegné iránti ellenszenv egyik fő oka, hogy nem egyszer kapták már hazugságon. A féltestvére, Samantha Markle jelenleg is pereli, mert azt állította, hogy egyke – írja az OK Magazin.

Tom Bower, aki Revenge. Meghan, Harry and the War Between the Windsors (Bosszú. Meghan, Harry és a Windsorok közötti háború) című könyvet írta Harry herceg és Meghan Markle életéről, erős állítást tett a hercegnéről.

Amikor a könyve készült, oknyomozó újságíróként Markle több bizalmasával és korábbi kollégájával is sikerült beszélnie.

Szerintem Meghan figyelemre méltó nő. És a maga módján sikersztori

- magyarázza az újságíró.

A nyomozása során pedig Bower a következőre jutott:

Meghannal az a helyzet, hogy pénzt akart. Feleségül akart menni egy híres emberhez, aki jó életet biztosíthatott neki. Ehhez egy angolt választott. (...) Londonba jött, és egy gazdag angolt keresett.

Szóval nem is volt ez akkora szerelem? Ezt pontosan nem tudni, de Bower szerint inkább az előnyös házasság volt Markle célja.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek