Starity

Sylvester Stallone felesége válni akar

2022. augusztus 24. 20:08   |   Szerző: SzilviD

A színész felesége, Jennifer Flavin válókeresetet nyújtott be 25 év házasság után.

hirdetés
Sylvester Stallone felesége válni akar
Fotó: hu.depositphotos.com

Az egykori modell augusztus 19-én nyújtotta be a papírokat, hogy felbontsa 25 éves házasságát a Sylvester Stallonéval a Florida állambeli Palm Beach megyében.

A PageSix által megszerzett bírósági dokumentumok szerint a házasság „helyrehozhatatlanul megromlott”, valamint Jennifer Flavin azt kéri, hogy a felhalmozott vagyont „méltányosan osszák el” közöttük.

Flavin azt is állítja, hogy Stallone „a házastársi vagyon szándékos szétszórásával, kimerítésével és elpazarlásával foglalkozott”, ami negatívan befolyásolta a „házassági vagyont”. Ezért azt kéri, hogy több pénzt kapjon, mint Stallone.

Valamint szeretné visszaállítani leánykori nevét, szintén kizárólagos használatba szeretné venni házassági otthonukat a Florida állambeli Palm Beach-en, míg Stallone a kaliforniai ingatlanukban lakik.

Stallone is reagált a hírekre:

Szeretem a családomat. Barátságosan és privát módon kezeljük ezeket a személyes kérdéseket.

Négy nappal Flavin bejelentése után a színész azzal került a címlapokra, hogy lefedette a vállán lévő óriási tetoválást a házastársáról. Helyette mostantól a Rocky-filmek híres bullmasztiffját viseli a bőrén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek