Starity

Jennifer Lopez kirúgta szóvivőjét

2010. november 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, hogy Jennifer Lopez kirúgta a szóvivőjét, aki már hosszú idő óta neki dolgozott.

hirdetés
Jennifer Lopez kirúgta szóvivőjét

A tehetséges Jennifer Lopez megvált a szóvivőjétől, aki már nagyon régóta neki dolgozott.  Állítólag azért hozta meg ezt a döntését, mert a képviseletével megbízott személyek összekaptak menedzserével, Benny Medinával.

Azt, hogy JLo már nem a híres szóvivő, Leslie Sloan ügyfele, a Hollywood Reporter erősítette meg. A hírek szerint Leslie nagyon jól végezte a munkáját, és semmi gond nem volt köztük, ráadásul A BWR cég már 2004 óta foglalkozott a világsztár sajtómegjelenéseivel, ám nem nagyon voltak jóban Jennifer menedzserével.

A PR-ügynökség egyik munkatársa, Nanci Ryder nem akart belemenni az ügy részleteibe, ezért csak ennyit mondott: „Jennifer csodálatos, nagyon szomorú vagyok, hogy ezentúl nem mi képviseljük őt.”

Jennifer Lopez menedzsere, Medina pedig így vélekedett a dolgokról: „A művészek és a PR-ügynökségek szakítanak egymással, ez nem ritka dolog. Körülbelül akkora hír, mint az, hogy lecseréltem a bútoraimat.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek