Starity

Meghan Markle keserédesnek érezte a visszatérést Angliába

2022. augusztus 30. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő többek között arról is beszélt, hogy milyennek érezte a visszatérést Angliába.

hirdetés

Újabb érdekességek a Meghan Markle-interjúból: a színésznő a The Cutnak többek között azt is elárulta, milyen érzés volt visszatérni Angliába, amikor a királynő platina jubileumát ünnepelték. 

Markle és a herceg a látogatás során visszatért Frogmore Cottage-ba, a korábbi lakóhelyükre, és összeszedtek néhány dolgot, amit otthagytak. 

Úgy érzed magad, hogy ó te jó ég, ezt írtam akkoriban a naplómban? És itt maradtak a zoknijaim? Keserédes volt, tudjátok? Tudni, hogy ennek egyáltalán nem kellett volna így történnie.

- mesélte Markle. 

A színésznő és a herceg egyébként magukkal vitték két gyermeküket, és Angliában ünnepelték a kis Lilibet születésnapját, akiről több fotó is készült.

Markle az interjúban többek között azt is kijelentette, hogy "szerinte a puszta létezésük is irritálta a királyi családot", annak ellenére, hogy színésznőként megpróbált minden utasítást betartani:

Egy színésznő voltam. Az egész munkám abból állt, hogy 'mondd meg, hova álljak, mit mondjak. Mondd meg, hogyan mondjam, és mit viseljek, és én megteszem.' Időben megjelenek és valószínűleg még sütök is valamit a csapatnak.

- jelentette ki.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek