Starity

Demi Lovato már bánja, hogy felvette dokumentumfilmjeit

2022. augusztus 30. 16:04   |   Szerző: Four

A híresség úgy érzi, még nem rendeződtek el a dolgai, amikor a dokumentumfilmek készültek.

hirdetés
Demi Lovato már bánja, hogy felvette dokumentumfilmjeit
Fotó: ddlovato/Instagram

Demi Lovato nem tervezi, hogy egyhamar újabb dokumentumfilmet készít az életéről:

Őszintén, már elegem van abból, hogy magamat nézzem, és szerintem ezzel más is így van. Ha pedig nem akkor meg tudják nézni a videoklipjeimet. 

A Page Six szerint az elmúlt évtizedben Lovatóról három dokumentumfilm is készült, amely a függősége és a karrierje kapcsolatát taglalta. Ám most már úgy érzi, nem a kellő időben forgatták a filmeket:

Azt kívánom, bárcsak vártam volna, amíg rendeződik az életem, mert ezek a dolgok már kőbe vannak vésve. Az egyetlen dolog, ami működik számomra, az a teljes józanság.

Az énekesnő a "Demi Lovato: Dancing with the Devil" című legutóbb készült dokumentumfilmjében a 2018-as, kis híján halálos túladagolásáról beszélt, majd rövidesen kijelentette, "kaliforniai józan" életet él, tehát fogyaszt alkoholt és marihuánát is, de mértékkel.

Egy évvel később be kellett látnia, hogy az esetében nem működik ez az életmód, és újból rehabilitációs központba vonult. Ma pedig már elmondása szerint szigorúan tartja magát az elhatározásához és nem fogyaszt se alkoholt, se drogokat.

Az énekesnő hozzátette, továbbra is szeretné megosztani élete részleteit a rajongóival:

A történetem még nem ért véget, szeretném, hogy mire megírtam egy könyvet, azt mondhassam: oké, most már felnőttem. Új fejezet nyílt az életemben, és szeretném, hogy erre reflektáljon a zeném is. 

- mondta. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek