Starity

Fergeteges show-t csapott Nicole Scherzinger

2010. november 29. 18:06   |   Szerző: timbaland

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lehengerlő előadás a közönséget és a kritikusokat is lenyűgözte, szinte az összes internetes oldal csak dicsérni tudja Nicole-t.

hirdetés
Fergeteges show-t csapott Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger legújabb kislemezét, a Poisont népszerűsítette a tehetségkutató műsor angol adásában. Szinte hihetetlen, hogy a Pussycat Dolls egykori üdvöskéje megfázása ellenére is gyönyörűen tudott énekelni.

Sok múlt, múlik a tegnap esti show-n, hiszen a pletykák szerint az X Factor atyaúristene, Simon Cowell ez alapján fogja eldönteni, hogy Scherzingernek helye van-e a műsor jövőre induló amerikai verziójában. A zsűri székéért Nicole mellett Cheryl Cole, Mariah Carey és Katy Perry is harcol. Nos, a látottak alapján Nickynek nagyon jó esélye van a győzelemre.

A fellépés pedig olyannyira bejött az angol közönségnek, hogy a Poison az angol iTunes letöltési lista második helyén landolt, tehát kijelenthetjük, hogy Nicole Scherzingernek sikerült szólóban is sikert elérnie. Csak így tovább!

A show ide kattintva megnézhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek