Starity

Katherine Heigl visszafogottan ünnepelt

2010. november 29. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grace Klinika című nagy sikerű sorozat színésznője, Katherine Heigl november 24-én ünnepelte harminckettedik születésnapját.

hirdetés
Katherine Heigl visszafogottan ünnepelt

A Grace klinikából jól ismert – és most már filmes karrierje csúcsán lévő – színésznő a múlt héten, azaz november 24-én ünnepelte harminckettedik születésnapját.

„Tavalyelőtt még egy hatalmas bulival ünnepeltem a születésnapomat, idén már egészen másképp buliztunk: kicsit csendesebben és komolyabban. Egy anya mégsem ugrándozhat hajnalig egy medence szélén” – nyilatkozta a színésznő.

Katherine születésnapja természetesen így sem szűkölködött vendégekben. A partin jelen voltak a Clagett-ikrek is, akik Katherine Heigl és Josh Duhamel legújabb vígjátékában felváltva szerepeltek.

A hármas ikrek már nem hiányozhatnak egy családi ünnepségünkről sem. Forgatás közben ők is családtaggá váltak. És nagyon bírják egymást a lányommal” – mesélte a színésznő.

Heigl és Duhamel közös produkciója, az Ilyen az élet december 2-ától látható majd a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek