Starity

Úgy tűnik, Megan Fox újra megcsináltatta a melleit

2022. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő Beyoncé szülinapi partijára érkezett merész outfitben, sokak szerint plasztikai műtétet hajtottak végre rajta.

hirdetés

Megan Fox legutóbbi nyilvános megjelenése ezúttal is nagy port kavart. A színésznő Beyoncé 41. szülinapi partijára volt hivatalos vőlegényével, Machine Gun Kellyvel. 

Mint ahogy Fox a posztjában írta "diszkó görkori" volt a parti témája, ő pedig csillogó rövidnadrágban és melltartóban érkezett az eseményre. Megan merész outfitje mellett másra is felfigyeltek vele kapcsolatban a rajongók: sokak szerint ugyanis Fox újracsináltatta a melleit, mert sokkal nagyobbnak tűnnek. 

Dana Omari, aki Instagramján gyakran posztol celebek plasztikai műtétjeiről, így fogalmazott Fox megjelenésével kapcsolatban:

Június körül észrevettem, hogy [a mellei] sokkal nagyobbak... de a Beyoncé partiján készült képek (csillogó melltartó) TÉNYLEG megmutatták a változást. Ez egyértelműen egy új plasztikai műtét. Nagyon régen még kicsi implantátumai voltak. Amikor elkezdett MGK-vel randizni, észrevettem, hogy megváltoztatta [a melleit]. Nem tudhatom biztosra, hogy ez felszedett súly-e? De nagyon valószínű, hogy újracsináltatta a melleit.

- jelentette ki.

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek