Starity

Halloweeni dekorációs ötletek otthonra

2022. szeptember 13. 13:01   |   

Ugyan október 31-e még messzebb van, de a csapatunk észrevette, hogy idén nem mindenki várja annyira a halloween ünneplését, mint máskor. Lehet, hogy túl fáradt vagy elfoglalt ahhoz, hogy bármit is szervezz, vagy egyszerűen nem rajongsz érte. Mi értjük! Azonban most minden eddiginél fontosabb, hogy valami vidámat tegyél magadért és másokért.

hirdetés
Halloweeni dekorációs ötletek otthonra

A stratégiailag elhelyezett sütőtöktől a gondosan összeállított pókhálókig, a megfelelő, házilag barkácsolt, vagy a Lakberbazár kínálatában vásárolt halloweeni díszek kísérteties hangulatba hozhatják az adott teret, és megmutathatják a személyes stílusodat. 

Kis költségvetéssel már nagyszerű dolgokat vihetsz végbe, amit most néhány ötlettel be is mutatnánk. Vess rájuk egy pillantást, ha mersz!

Vedd drámaira a figurát!

Legyen szó tízhüvelykes kúpos gyertyákról a padlásról előásott antik gyertyatartókban, vagy feltűnő virágkompozíciókról, érdemes halloweenkor kicsit drámaibbra venni a figurát.

Fekete & fehér

Boszorkánysapka, cukros finomságokkal megtölthető zacskó, felragasztható denevérek és hollós ágynemű - ez csupán néhány olyan egyszerű vonás, amelyek hozzáadásával egyszerű, de mégis igazán elegáns dekorációt alkothatsz.

Kockás kandalló

A kandalló egy olyan pontja a lakásodnak, amely remek hely a szezonális dekorációk számára. Csíptess fel rá vízszintesen mondjuk egy fekete-fehér kockás terítőt, a tetején pedig helyezz el néhány koponyát és pár rémisztő gyertyatartót - voilá, máris kész a tökéletes dekor.

Selfie készítő pont

Amennyiben rendelkezel egy egész alakos tükörrel, akkor néhány vidám tökfej és zöld növény tökéletes dekorációs kelléket biztosítanak hozzá. Ha esetleg még halloweeni bulit is rendezel, akkor a lakásod eme része lehet mondjuk a selfie készítő pont. 

Alkoss egy léggömb ívet!

Ha már az előbb a halloweeni partit emlegettük, akkor muszáj azt is megemlítenünk, hogy egy kísérteties léggömbív létrehozásával mennyire lendületessé tudod az tenni. Rendezd el a fekete, fehér és ezüst léggömbök kombinációját a finomságokkal megrakott asztal fölé. Fekete jelölővel rajzolj kísérteties arcokat a fehér léggömbökre! Vágj ki denevéreket, pókokat és hálókat fekete papírból, és rendezd el őket a falon!

Kísérteties képgaléria

Vágj ki hátborzongató képeket és kifejezéseket fekete papírból, és rögzítsd fehér alapra. Ha a vágás előtt kirajzolod az alakzatokat, ne felejtsd el megrajzolni őket a papír hátoldalára. Helyezd el a képeidet fekete keretekbe, és rakd ki őket a falra vagy a kandallópárkányra.

Édes szellemek

Ki mondta, hogy a szellemeknek félelmetesnek kell lenniük? Ragassz pár matricát üvegedényeidre, és máris készen állnak arra, hogy megtöltsék édességgel és egyéb finomságokkal a házadat, a benne élő összes kis kobold számára. 

Akár bulit rendezel, akár egyszerűen csak magadnak dekorálsz, hogy üdvözöld azokat a gyereket, akik csokit vagy csalunk kiáltással próbálnak arra buzdítani, hogy adj nekik édességet, ezek a szuper halloweeni dekorációs ötletek segítenek abban, hogy stílusosan csináld.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek