Starity

Chenoa élőben koncertezik

2010. november 30. 12:12   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa december közepén a córdobai Santaellában tiszteletét teszi a Café de la Luna szórakozóhelyen, egy zártkörű akusztikus koncert erejéig - rajongói legnagyobb örömére.

hirdetés
Chenoa élőben koncertezik

Chenoára nem lehet azt mondani, hogy nem szereti a rajongóit. Ha hívják, vagy ha teheti, mindig megy és eleget tesz minden egyes meghívásnak. De még így is akadnak olyan elkötelezett fanok, akik sajnos nem tudnak elmenni, mert lecsúsznak a lehetőségről, vagy el tudnak ugyan menni, csak a koncert előtt vagy után nincs módjuk személyesen is találkozni kedvencükkel.

Chenoa, hogy orvosolja ezt a problémát, úgy döntött, a córdobai Santaellában zártkörű akusztikus koncertet szervez a rajongóknak a Café de la Lunába. November 27-étől lehetett jegyeket váltani a különleges rendezvényre, melyre limitált példányszában álltak rendelkezésre a belépők (összesen 175 darab jegy készült az eseményre).

Egy jegy 15 euróba került, de tudomásunk szerint a nagy érdeklődésre való tekintettel sajnálatos módon már nem lehet bejutni, mivel szinte rögtön elkapkodták a jegyeket a lelkes 'chenoisták'.

A szexi, 35 esztendős énekesnő közben elárulta, hogy a koncertek között sem lazsál, ugyanis gőzerővel készíti legújabb stúdióalbumát, amely várhatóan jövő nyáron kerül majd a boltok polcaira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek