Starity

Csizmák, amelyeket 2022 őszén viselünk majd

2022. szeptember 16. 08:08   |   

A hideg idő beálltával nincs is jobb egy meleg és csinos csizmánál, ezért már most érdemes kiválasztanunk az aktuális trendekből néhány ikonikus darabot. Az idei csizmatrendek ugyanis, legyen akár hosszú szárú vagy bokacipő, mind olyan ikonikus modellek lesznek, amelyek később sem fognak kimenni a divatból.

hirdetés
Csizmák, amelyeket 2022 őszén viselünk majd

Dögös westernek

Western csizmából már számtalan típusút kapni. Választhatunk a klasszikus hímzett, de a modern minimalista típusok között is. Bármilyen legyen az ízlésünk, nem tudunk mellélőni. Ezek a cipők az idei retró őrület jegyében most egyébként is különösen trendinek számítanak. Ezen kívül pedig mindig is divatos viselet volt. A legjobb, ha valódi bőr western csizmát választunk, illetve már kapni minőségi vegán bőr modelleket is. A bőr könnyen tisztítható és jól állja a sáros, latyakos időjárást is. Mellesleg a cowboy csizmákat könnyedén tudjuk kombinálni bármivel. Vagányan feldobja a farmert, és igazi dögös kinézetet ad egy ruhának is. Márpedig a hűvös időben is érdemes egy meleg leggings mellé ruhát hordani, vagy épp szoknyát felvenni. Utóbbihoz a western csizma kifejezetten csinos lábbeli lesz.

Vagány platformos csizmák

A vastag talpú cipők korszaka a hetvenes- és a kétezres években élte aranykorát. Most viszont modernebb és letisztultabb verzióban újra mindenki kedvencévé vált. Ez nem is csoda, hiszen a platformmal ellátott magassarkúk jóval kényelmesebbek társaiknál. Ám már egy lapos talpú csizma vagy bokacipő esetében is nyerő választás. A vastag talpak biztos nem engedik majd, hogy felfázzunk a hideg időben. Ráadásul egy mozgalmas városban töltött nap után sem fogjuk fájlalni a talpunkat bennük. A platformos csizmák közül mind a magassarkú, mind a lapos talpú tökéletes választás lehet. Ezen belül pedig érdemes a vagányabb, bakancs jellegű csizmákat is alaposabban szemügyre venni. Az ilyen csizmák remekül teljesítenek a csúszós, fagyos úton és a hóban, vastag talpuknak köszönhetően komfortosak és egyszerűen jól néznek ki. Az ilyen típusú merészebb csizmákat is nyugodtan fel lehet venni szövetkabáthoz a vagány elegancia jegyében. Ezért ha a stílusunk a félelegáns, akkor is bátran választhatóak az efféle bakancs csizmák.

Örök klasszikusok

Az örök klasszikusok közé tartoznak azok a félelegáns csizmák, amelyek évtizedek óta őrzik eredeti szabásvonalukat. A magassarkú csizma, amely lehet tűsarkú vagy épp oszlopos, készülhet hosszú- és rövidszárú verzióban is. Mindegyik garantáltan jó választás lesz, ha sikkesek szeretnénk lenni. A chelsea bokacipő típusok nem csak a férfiaknak, de a hölgyeknek is remekül állnak. Ráadásul elegánsak és kényelmesek is egyben. Ezekből a klasszikus darabokból ma már egészen különleges kombinációk is készültek. A CCC webáruházában például meg is tekinthetjük őket. A CCC ugyanis rendkívül széles választékban kínál különféle csizmákat a hűvösebb időkre, méghozzá a legminőségibb márkáktól. Válogassunk kényelmesen a webáruházból, rendeljük meg a cipőt, és ha nem lesz megfelelő, egyszerűen visszaküldhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat cipő trend ősz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek