Starity

Miután: Hero Fiennes Tiffin így reagált a pletykákra, hogy összejött filmbeli partnerével

2022. szeptember 19. 18:06   |   Szerző: Four

Hero Fiennes Tiffin elárulta, hogy az életben is egy párt alkotnak-e Josephine Langforddal.

hirdetés
Miután: Hero Fiennes Tiffin így reagált a pletykákra, hogy összejött filmbeli partnerével
Fotó: aftermovie/Instagram

Időről-időre felröppen a hír, hogy a Miután-filmek két sztárja, Hero Fiennes Tiffin és Josephine Langford nem csak a képernyőn, hanem az életben is egy pár. Persze nem meglepő, hogy a túlfűtött jeleneteiről híres filmsorozat sokak fantáziáját beindította ezen a téren - a Hardint alakító Hero azonban a Seventeen szerin kijelentette, jobban szereti, ha a rajongók el tudnak vonatkoztatni a filmben látható romantikus történetszáltól:

Érdekes dolog, mert egy részem azt mondja: "megértem [a pletykákat]". De egy másik részem meg azt mondja - amikor olyan rajongókkal beszélek, akik teljesen megértik az én nézőpontomat, akkor mások reakciója egy kicsit gyerekesnek és hirtelennek tűnhet. De megint csak azt mondom, értem én. Tudom, hogy ha látsz két partnert egy filmben, akkor szeretnéd, ha együtt lennének [az életben is].

- mondta a J-14-nek, majd így folytatta:

Ha az ember fiatal, akkor nagyon törődik az ilyesmivel. Jó dolog, hogy ez így van... Megértem a randizásról szóló pletykákat, talán így fejezhetném ki a legjobban. De tényleg nagyon-nagyon örülök, ha az emberek annak látják ezt, ami, el tudnak vonatkoztatni a képernyőtől és tisztelik a magánéletedet. 

- mondta a színész s hozzátette, szeretné továbbra is privátan kezelni a magánéletét. 

Hero egyébként nemrég örömteli hírrel szolgált a Miután-rajongóknak: bejelentette, hogy lesz még egy ötödik film is, "After Everything" címmel, amelynek nemrég fejezték be a forgatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek