Starity

Nicola Peltz kijelentette, nagyszerűnek tartja apósát és anyósát

2022. szeptember 22. 05:05   |   Szerző: Four

A híresség reagált a pletykákra, melyek szerint haragban van a Peltz és a Beckham család.

hirdetés

Nicola Peltz a Grazia magazin legutóbbi számában árulta el, hogyan vélekedik David és Victoria Beckhamről (korábban ugyanis több ismerősük is úgy nyilatkozott, haragban van a Peltz és a Beckham család):

David és Victoria nagyszerű após és anyós. 

- jelentette ki, majd az ominózus menyasszonyi ruhára is kitért (egy ideig úgy volt, hogy egy Victoria Beckham által tervezett darabot fog viselni az esküvőjén, de később technikai okok miatt ez nem valósult meg):

Azt terveztem, hogy Victoria egyik ruháját viselem majd, és őszintén nagyon izgatott voltam, hogy a leendő anyósom egyik kreációját viselhetem. Azt gondoltam, ennek csodálatos története van.

- mondta, majd hozzátette, hogy stylist barátjával, Leslie Fremarral illetve édesanyjával el is kezdték tervezgetni, hogy milyen legyen a ruha:

Azt gondoltam, ó, ez annyira jó lesz így. Az egyik legjobb barátommal és az anyukámmal együtt elkezdtük kitalálni a ruhát, aztán eltelt pár nap, és nem hallottunk felőle. Victoria felhívta az édesanyámat, és azt mondta, a szabászata nem tudja megcsinálni. 

- mesélte Peltz, aki ezek után úgy döntött, egy Valentino ruhában fogja kimondani az igent.

Nicola szerint nem volt semmi mögöttes oka annak, hogy anyósa nem tudta megcsinálni a ruhát:

Amikor olyasmit olvasok, hogy eleve nem terveztem Victoria Beckham-ruhát viselni, akkor az tényleg bántó. Próbálom elérni, hogy ne érintsen érzékenyen, de ez nem az igazság. Rossz érzés, hogy az emberek ezt gondolják, pedig nem is igaz.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek